Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėti rezultatai Roterdame – krito trečioji ir ketvirtoji turnyro raketės

Du iš keturių aukščiausią reitingą Roterdame vykstančiose ATP 500 kategorijos pirmenybėse „ABN AMRO Open“ turinčių tenisininkų krito jau aštuntfinalio etape.
Holgeris Rune
Holgeris Rune / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Ketvirtadienį sensacingą pralaimėjimą vyrų vienetų varžybose patyrė trečią skirstymą turėjęs Holgeris Rune (ATP-7). Danijos teniso žvaigždė 4:6, 6:1, 3:6 turėjo pripažinti Alexanderio Shevchenkos (ATP-57) pranašumą.

Rusijoje gimusiam ir augusiam, tačiau prieš keletą savaičių prie Kazachstano prisijungusiam 23-ejų tenisininkui tai tik antroji karjeros pergalė prieš oponentą iš pirmojo 10-tuko.

Praėjusiame sezone Bazelyje jis netikėtai nukovė tuometinę devintąją pasaulio raketę Taylorą Fritzą, o po pergalės Roterdame kalbėjo, kad ši pergalė jam yra skambiausia karjeroje.

Turnyro ketvirtfinalyje A.Shevchenkos lauks bulgaras Grigoras Dimitrovas (ATP-13), kuris 6:3, 7:5 susitvarkė su Martonu Fucsovicsu (ATP-86).

Netikėtumas Roterdame buvo užfiksuotas ir dar viename aštuntfinalyje, kuriame eliminuotas buvo Hubertas Hurkačas (ATP-8). Ketvirtoji turnyro raketė trijų pratęsimų dramoje 7:6(5), 6:7(5), 6:7(4) nusileido šeimininkų favoritui Tallonui Griekspoorui (ATP-29).

Nuo 2023-iųjų metų pradžios olandas gimtinėje vykstančiuose ATP turnyruose yra laimėjęs net 13 susitikimų iš 14. Ketvirtfinalyje jo lauks suomis Emilis Ruusuvuori (ATP-55).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas