Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėtumas Dubajuje – jau po pirmojo mačo krito „Australian Open“ čempionė

Dubajuje startavusiose WTA 1000 kategorijos teniso pirmenybėse „Dubai Duty Free Tennis Championships“ sensacingai jau pirmojo barjero neperžengė Aryna Sabalenka (WTA-2).
Aryna Sabalenka ir Donna Vekič
Aryna Sabalenka ir Donna Vekič / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Australian Open“ čempionė antrajame etape netikėtai 7:6(5), 3:6, 0:6 nusileido Kroatijos tenisininkei Donnai Vekič (WTA-31).

Nors pastaroji iki šių metų turnyro Dubajuje nebuvo iškovojusi nė vienos pergalės, o WTA reitinge aukščiausiai pakilusi iki 19-tos pozicijos, panašu, kad kroatė yra išradusi pergalingą receptą prieš vieną geriausių planetos tenisininkių.

D.Vekič baltarusę įveikė jau šeštąjį kartą per aštuonis tarpusavio susitikimus, o savo karjeroje tai 27-erių tenisininkei buvo aštuntoji pergalė prieš oponentę iš Top 5.

14 ace'ų atlikusi susitikimo nugalėtoja laimėjo paskutinius 12 iš 13 geimų. Dėl vietos pirmajame WTA 1000 ketvirtfinalyje ji varžysis su rumune Sorana Cirstea (WTA-22).

Antradienį Dubajuje startavo ir praėjusią savaitę Dohoje triumfavusi WTA reitingo karalienė Iga Swiatek (WTA-1). Lenkė rezultatu 6:4, 6:4 palaužė amerikietę Sloane Stephens (WTA-41).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas