Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtumas: N.Džokovičius priėmė vardinį kvietimą į ATP 250 turnyrą

Savo kalendorių koreguojantis geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius (ATP-1) kitą savaitę varžysis ATP 250 turnyre Ženevoje (Šveicarija).
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

„Gonet Geneva Open“ pirmenybių Ženevoje organizatoriai penktadienį trimituoja apie įspūdingą laimikį – kiek netikėtai vardinį kvietimą priėmė Serbijos teniso legenda Novakas Džokovičius.

Prieš atvirųjų Prancūzijos teniso pirmenybių startą žaidybinės praktikos stokojantis 36-erių serbas šiame grunto sezone sužaidė tik 6 susitikimus, o per pastarąjį mėnesį – viso labo 2.

Romos „Masters“ pirmenybėse Nolė pateko į kuriozišką incidentą, kuomet iš autografo prašiusio žiūrovo kuprinės išslydo metalinė vandens gertuvė, iš aukšto kritusi tiesiai ant tenisininko galvos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius

Sugrįžęs į gimtinę N.Džokovičius atliko išsamesnius tyrimus, kurie rimtų sužeidimų neparodė ir serbas galėjo pratęsti treniruotes ant grunto.

Tai bus tik trečiasis kartas ATP reitingo lyderio karjeroje, kuomet likus savaitei iki „Didžiojo kirčio“ turnyro jis žais ATP 250 turnyre. Tai taip pat įvyko 2017 metais Istburne (Didžioji Britanija) ir 2021 metais Belgrade (Serbija) – abu turnyrus jis laimėjo.

Ženevoje šiemet pasirodys ir dar vienas pirmojo 10-tuko tenisininkas – norvegas Casperas Ruudas (ATP-7). Kiek anksčiau vardinį kvietimą į turnyrą priėmė ir legendinis Andy Murray (ATP-77), sugrįžtantis po čiurnos traumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas