Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 05

Nickas Kyrgiosas: „Nemyliu teniso, bet nežinau ką man daugiau veikti gyvenime“

Nickas Kyrgiosas pirmadienį Vimbldone patyrė pralaimėjimą prieš britą Andy Murray, o spaudos konferencijoje žurnalistams atvėrė savo širdį. Australas dar kartą patvirtino, kad nemyli teniso bei nėra toks geras kaip galėtų būti, tačiau nieko keisti neketina.
Andy Murray prieš Nicką Kyrgiosą
Andy Murray prieš Nicką Kyrgiosą / „Scanpix“ nuotr.

„Džiaugiuosi, kad neturiu trenerio, nes vieną savaitę esu labai motyvuotas treniruotis, o kitą savaitę nenoriu nieko daryti. Nežinau ar rasčiau trenerį, kuris prisitaikytų prie tokių mano įpročių, – pasakojo australas. – Šiame mače neblogai sužaidžiau pirmąjį setą, tačiau jį pralaimėjęs praradau viltį ir pasidaviau.

Aš esu per minkštas, nes negaliu atlaikyti sunkumų aikštėje. Jau turiu patirties, todėl žinau, kad man aikštėje reikėjo palikti visą save, tačiau šiandien aš to nedariau.“

N.Kyrgiosas yra laikomas vienu perspektyviausių pasaulio tenisininkų, tačiau spaudoje jo pavardė dažniausiai mirga dėl įvairių skandalų bei ne vietoje išsakytų komentarų.

Jaunasis australas savo karjeroje yra įveikęs Rogerį Federerį bei Rafaelį Nadalį, o jo žaidimą stebėti niekuomet nėra nuobodu. Talento sportininkas turi į valias, tačiau motyvacijos trūkumas akivaizdus.

„Ryte prieš dvikovą atsikėliau ir žaidžiau kompiuterinius žaidimus, – atskleidė tenisininkas. – Nežinau ar tai geriausias pasiruošimas mačui, bet buvo smagu.

Kaip minėjau, šio sporto nemyliu, tačiau nežinau ką man daugiau be jo veikti. Man patinka rungtyniauti, o tai yra itin didelė mano gyvenimo dalis.“

N.Kyrgiosas šį sezoną Marselyje iškovojo savo pirmą karjeros titulą. Šiuo metu jis pasaulio reitinge užima 18-ą vietą, o tai yra geriausias jo karjeros pasiekimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas