Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegijos teniso žvaigždės žaidybinė krizė tęsiasi – Bazelyje nusileido veteranui

Buvusi antroji pasaulio raketė Casperas Ruudas (ATP-8) pastaruoju metu yra neatpažįstamas, o nesėkmių serijos norvegui nepavyko nutraukti ir Bazelyje (Šveicarija) prasidėjusiose pirmenybėse „Swiss Indoors Basel“.
Casperas Ruudas
Casperas Ruudas / „Scanpix“ nuotr.

ATP 500 serijos turnyro pirmajame etape antrą skirstymą turėjęs C.Ruudas netikėtai rezultatu 3:6, 6:3, 3:6 krito prieš patyrusį Ispanijos tenisininką Roberto Bautistą-Agutą (ATP-45).

Iki pat grunto sezono finišo labai solidžiai atrodžiusiam Norvegijos tenisininkui tai buvo jau septintasis pralaimėjimas per paskutinius devynis mačus.

Paskutinį sykį bent dvi pergales vieno turnyro metu C.Ruudas iškovojo dar rugpjūtį, o pastarojoje nesėkmių atkarpoje buvo nusileista ir kur kas žemiau reitinguotiems varžovams, tokiems kaip Aleksandarui Vukičiui (ATP-72) ar Henrique Rochai (ATP-170).

Lenktynėse dėl patekimo į „Nitto ATP Finals“ baigiamąjį metų turnyrą Turine norvegas vis dar yra septintas, tačiau pirmasis už brūkšnio esantis Alexas De Minauras atsilieka tik 440 taškų ir toliau tęsia savo pasirodymą Vienoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Roberto Bautista-Agutas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Roberto Bautista-Agutas

Savo ruožtu R.Bautista-Agutas, nors ir yra veteraniško amžiaus (36), šiuo metu išgyvena antrąją jaunystę – praėjusią savaitę ispanas triumfavo ATP 250 pirmenybėse Belgijoje, o dabar iškovojo jau šeštą pergalę iš eilės.

Bazelyje aštuntfinalio etape tenisininko lauks kanadietis Denisas Šapovalovas (ATP-95).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento