Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 03 22

Novakas Džokovičius trina rankomis: Majamio burtai – vienas juokas

Puikią Novako Džokovičiaus nuotaiką dar labiau praskaidrinti turėjo „Miami Open“ turnyro burtai. Ištraukus juos, paaiškėjo, kad Serbijos tenisininkui kelias iki pusfinalio – beveik laisvas, o likus keturiems geriausiems pirmajai pasaulio raketei greičiausiai reiktų susigrumti su po traumos grįžtančiais Juanu Martinu del Potro ar Rogeriu Federeriu arba su Marinu Čiličiumi, kuris jau ketvirtame etape turėtų žaisti prieš Davidą Ferrerą.
Novakas Džokovičius
Indian Velso vyrų finalas: Novakas Džokovičius – Milošas Raoničius / „Scanpix“ nuotr.

Antrame etape N.Džokovičius raketes suremti turės su britu Kyle’u Edmundu (ATP-87) arba Jiri Vesely (ATP-55), trečiame jo grečiausiai lauktų Martinas Kližanas (ATP-27), na o ketvirtame etape grėsmingiausias varžovas būtų jaunasis talentas Dominicas Thiemas (ATP-14). Ketvirtfinalyje Serbijos tenisininko turėtų laukti Tomašas Berdychas (ATP-7) arba Alexanderis Zverervas (ATP-52).

Kitoje N.Džokovičiaus lentelės dalyje Rogeris Federeris (ATP-3) jau antrame „Miami Open“ turnyro etape raketes gali suremti su Juanu Martinu del Potro (ATP-336). Į ketvirtfinalį patekusiam tenisininkui greičiausiai reikėtų žaisti prieš Mariną Čiličių (ATP-11) arba Davidą Ferrerą (ATP-8), kurie susirungti turėtų jau ketvirtame etape.

Į kitą lentelės pusę papuolusiam Rafaeliui Nadaliui (ATP-5) paplušėti reikės nuo ketvirtojo etapo. Jame ispanas greičiausiai žais su Milošu Raoničium (ATP-12), ketvirtfinalyje Rafos greičiausiai lauks Stanas Wawrinka (ATP-4), na o pusfinalyje veikiausiai teks žaisti prieš Andy Murray (ATP-2).

Geriausiam Didžiosios Britanijos tenisininkui kelias iki pusfinalio taip pat nebus lengvas. Jau trečiame etape A.Murray gali tekti susikauti su Grigoru Dimitrovu (ATP-28) arba Federico Delbonisu (ATP-48), kuris antrąją pasaulio raketę Indian Velse nuskriaudė jau antrame etape. Ketvirtfinalyje 28-erių škoto tikriausiai lauks Kei Nihikoris (ATP-6).

„Miami Open“ turnyrą laimėjusiam tenisininkui atiteks 1,028 milijono JAV dolerių čekis ir 1000 ATP reitingo taškų. 

Pastaruosius dvejus metus nemiegančiame mieste triumfavo N.Džokovičius. Iš viso 28-erių serbas turi tris šio turnyro titulus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas