Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 16

Oficialu: „US Open“ įvyks laiku ir vietoje, Niujorkas priims ir „Masters“ turnyrą

Antradienį Niujorko miesto gubernatorius Andrew Cuomo uždegė žalią šviesą „US Open“ turnyrui, kuris, skirtingai nuo išsiderinusio teniso kalendoriaus, įvyks tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje kaip įprastai.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „US Open“

Rugpjūčio 31-rugsėjo 13 dienomis Billie Jean King nacionaliniame teniso centre vyksiantis „Didžiojo kirčio“ turnyras nuo ankstesnių metų išsiskirs tik tuo, kad šiemet aikštynuose nepriims teniso ištroškusių aistruolių.

Žaidimas be sirgalių yra būtinas norint užtikrinti maksimalų saugumą į Niujorką atvyksiantiems geriausiems pasaulio žaidėjams.

Taip pat pridedama, kad tame pačiame teniso centre Niujorke prieš „US Open“ vyks ir „Western & Southern Open“ varžybos, kurios įprastai vyksta Sinsinatyje ir yra priskiriamos „Masters“ kategorijai.

Įprastai rudenio pradžią pažymintis „US Open“ būna paskutiniuoju iš keturių „Didžiojo kirčio“ turnyrų, tačiau šiemet jis bus tik antrasis – dėl pasaulinės pandemijos Vimbldonas buvo atšauktas, o „Roland Garros“ turėtų įvykti kiek vėliau.

Daugiau turnyro detalių bus atsleista artimiausiu metu, tačiau jau dabar teigiama, kad nepavyks išvengti permainų. Pavyzdžiui, spaudoje pasirodė pranešimai, kad vietoj 128 į pagrindinį turnyrą patenkančių žaidėjų šiemet Niujorke varžysis tik 96.

Ir toliau išlieka didelė nežinomybė dėl geriausių planetos žaidėjų atvykimo į „US Open“ – abejones išreiškė teniso titanai Novakas Džokovičius bei Rafaelis Nadalis, taip pat ir pirmoji moterų raketė Ashleigh Barty.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai