Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 03

Olimpinė čempionė stabdo tenisininkės karjerą – laukia šeimos pagausėjimo

Tokijo olimpinėse žaidynėse aukso medalį iškovojusi Šveicarijos teniso žvaigždė Belinda Benčič (WTA-14) pranešė džiugias naujienas – tenisininkė artimiausiu metu taps mama.
Belinda Benčič
Belinda Benčič / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Jau greitai sulauksime savo mažojo stebuklėlio. Nekantraujame su tavimi susitikti“, – žinia apie savo nėštumą instagrame pasidailijo Šveicarijos sportininkė.

Po įkeltu įrašu ir nuotrauka ji sulaukė daugybės sveikinimų iš teniso pasaulio atstovų - Paulos Badosos (WTA-67), Ons Jabeur (WTA-7), Elinos Svitolinos (WTA-25), Marketos Vondrousovos (WTA-6), Johno Isnerio (ATP-156), Arynos Sabalenkos (WTA-1), savo geriausios draugės Donnos Vekič (WTA-24) ir daugelio kitų.

26-erių tenisininkė jau ilgą laiką draugauja su 41-erių buvusiu futbolininku Martinu Hromkovičiumi, kuris tuo pačiu yra ir šveicarės fizinio rengimo treneris.

Paskutinį kartą WTA turnyre B.Benčič varžėsi rugsėjo viduryje San Diege, kur pirmajame etape turėjo pripažinti Aliaksandros Sasnovich (WTA-85) pranašumą. Tenisininkė buvo užsiregistravusi ir į WTA 1000 kategorijos pirmenybes Gvadalacharoje, bet iš jų pasitraukė dėl ligos.

Be olimpinio aukso Tokijuje šveicarė yra iškovojusi ir aštuonis trofėjus WTA ture bei užkopusi iki ketvirtosios pozicijos WTA reitinge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas