Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 25

Pasaulio rinktinė antrus metus paeiliui laimėjo „Laver Cup“ turnyrą

Vankuveryje (Kanada) finišavo komandinės teniso pirmenybės „Laver Cup“, kuriose šį savaitgalį absoliučiai dominavo „Team World“ tenisininkai.
„Team World“ ekipa
„Team World“ ekipa / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Sekmadienio programoje iš viso buvo suplanuoti keturi oficialūs susitikimai, iš kurių įvyko vienintelis dvejetų, po kurio pasaulio rinktinė užsitikrino čempionų vardą.

Amerikiečiai Benas Sheltonas ir Frances Tiafoe po dviejų dramatiškų pratęsimų rezultatu 7:6(4), 7:6(5) palaužė Hubertą Hurkačą ir Andrejų Rubliovą, o pasaulio komanda bendroje įskaitoje net 13:2 sutriuškino Europą.

„Jausmas tiesiog neįtikėtinas išspardyti jiems užpakalius! Jie mums darė tą patį daugelį metų. Praėjusiais metais viskas sprendėsi paskutiniuose mačuose, bet šiemet įžengėme į aikštelę su nuostabia komandine dvasia, kuri buvo sudaryta iš patirties ir jaunystės. Visi vyrukai sužaidė puikiai“, – savo komanda didžiavosi nugalėtojų kapitonas Johnas McEnroe.

Pasaulio rinktinė „Laver Cup“ turnyrą laimėjo antrus metus iš eilės. Iki tol visus keturis kartus buvo triumfavusi Senajam žemynui atstovaujanti rinktinė, šiemet į Vankuverį nepritraukusi skambių pavardžių.

Sekmadienį organizatoriai bilietus įsigijusiems žiūrovams suteikė galimybę išvysti dar vieną parodomąjį dvejetų mačą, kuriame Christopheris Eubanksas ir Milošas Raoničius 6:3, 3:6, 10:8 palaužė Arthurą Filsą ir Alejandro Davidovichių Fokiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas