Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 04

Pavyzdingai sužaidęs Andy Murray nesunkiai įveikė Nicką Kyrgiosą

Antroji pasaulio raketė Andy Murray nesunkiai nugalėjo skandalingąjį Nicką Kyrgiosą ir pateko į Vimbldono ketvirtfinalį. Škotas per valandą ir 42-i minutes nugalėjo australą rezultatu 7:5, 6:1, 6:4 ir kitame varžybų etape susitiks su Jo Wilfriedu Tsonga.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

A.Murray šiame mače ne tik laimėjo visas savo padavimų serijas, tačiau varžovui nesuteikė ir nė vienos „break point'o“ galimybės. Britas laimėjo net 84 proc. savo pirmųjų bei 74 proc. antrųjų kirčių. Jis atliko vos šešias neišprovokuotas klaidas.

Tai buvo penkiasdešimtoji A.Murray pergalė Vimbldono čempionate. Škotui sekantis mačas bus devintasis Vimbldono ketvirtfinalis iš eilės, o pagal šį rodiklį jis pasivijo Pete'ą Samprasą, kuris šiame sąraše yra trečias.

Antroji pasaulio raketė ketvirtfinalį pasiekė 20 kartų iš pastarojo 21-o „Didžiojo kirčio“ turnyro.

N.Kyrgiosui penktą sykį tarpusavio susitikimuose nepavyko įveikti A.Murray. Vimbldonas yra vienas sėkmingiausių „Didžiojo kirčio“ turnyrų šiam žaidėjui, tačiau pakartoti 2014-ųjų metų pasiekimo jam nepavyko.

Būsimajam brito varžovui kortuose prireikė išbūti vos 23 minutes, nes jo varžovu buvęs Richardas Gasquet dėl traumos turėjo dvikovą nutraukti.

Vimbldono ketvirtfinalyje vietą taip pat išsikovojo Milošas Raoničius. Jis pirmą kartą karjeroje sugrįžo iš deficito 0:2 ir nugalėjo Davidą Goffiną rezultatu 4:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas