Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 14

Pažadą ištesėjo: Marija Šarapova apskundė dvejų metų diskvalifikaciją

Kaip tarė – taip ir padarė. Pyktį liejanti ir dėl Tarptautinės teniso federacijos sprendimo įsiutusi 29-erių metų Rusijos tenisininkė Marija Šarapova antradienį Sporto arbitražo teismui pateikė skundą dėl dvejų metų diskvalifikacijos.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.

Primename, jog birželio 8 dieną Tarptautinė teniso federacija (ITF) sausio mėnesio pabaigoje į dopingo kontrolierių nagus įkliuvusiai M.Šarapovai įteikė dvejų metų diskvalifikaciją, kuri pradėta skaičiuoti nuo sausio 26 dienos.

Po šio ITF sprendimo 34-ą vietą WTA reitinge užimanti Rusijos tenisininkė pradėjo lieti pyktį ir pareiškė, kad tuoj pat apskųs dvejų metų diskvalifikaciją.

„Tribunolas, kurio narius išrinko ITF, sutiko, jog aš taisykles pažeidžiau netyčia, tačiau vis tiek mane diskvalifikavo dvejiems metams. Iškart skųsiu šį sprendimą Tarptautiniam sporto arbitražo teismui,“ – pareiškė tenisininkė.

Savo pažadą M.Šarapova galiausiai ištesėjo antradienį. Pranešama, kad šiandien penkių „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionė pateikė skundą Sporto arbtitražo teismui.

Sporto arbitražo teismas per pastaruosius trejus metus sulaukė ir Marino Čiličiaus bei Viktoro Troickio skundų. Šiems tenisininkams diskvalifikacijos buvo sumažintos iki trijų mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas