Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 02

Pekine – dar vienas C.Alcarazo šedevras ir kitų favoritų pergalės

Pirmą skirstymą Pekine vykstančiose ATP 500 serijos pirmenybėse „China Open“ turintis Carlosas Alcarazas (ATP-2) surengė dar vieną įstabų pasirodymą Kinijos sostinėje.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

20-metis tenisininkas vyrų vienetų varžybų ketvirtfinalyje užtikrintai 6:4, 6:2 sudorojo Norvegijos teniso žvaigždę Casperą Ruudą (ATP-10).

61-ą pergalę šiame sezone iškovojęs ispanas siekia tapti pirmuoju tenisininku istorijoje, kuris ATP 500 kategorijos turnyrus būtų laimėjęs ant trijų skirtingų dangų – žolės, grunto ir kietojo paviršiaus.

Įdomu tai, kad šį pasiekimą supertalentas iš Mursijos gali užfiksuoti per vienerius kalendorius metus, mat jo sąskaitoje jau yra ATP 500 titulai Barselonoje (gruntas) ir Londone (žolė).

Tarpusavio akistatose prieš C.Ruudą antroji pasaulio raketė dabar yra priekyje jau 4:0. Priminsime, kad šie tenisininkai varžėsi ir 2022-ųjų „US Open“ finale.

Pusfinalyje C.Alcarazo varžovu bus Jannikas Sinneris (ATP-7) arba Grigoras Dimitrovas (ATP-17), o kita pusfinalio pora jau yra aiški - ją sudarys Daniilas Medvedevas (ATP-3) ir Alexanderis Zverevas (ATP-10).

Favoritais laikyti tenisininkai savo ketvirtfinalių mačus laimėjo po atkaklių trijų setų kovų.

Okupantų šalies atstovas 6:4, 3:6, 6:1 nugalėjo prancūzą Ugo Humbertą (ATP-36), o vokietis Sascha Zverevas rezultatu 6:1, 6:7(5), 6:3 palaužė Nicolą Jarry (ATP-23) iš Čilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas