Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 30

Per didelė įtampa: italės treneris dvikovos metu užsitraukė cigaretę

Paryžiuje vykstančiame „Roland Garros“ turnyre pirmadienį buvo užfiksuotas įprastai teniso aikštelėse uždraustas ir beveik nematomas dalykas. Tenisininkės Camilos Giorgi (WTA-30) treneris buvo užfiksuotas naudojantis cigarete.
Camila Giorgi
Camila Giorgi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

30-ies metų amžiaus tenisininkę iš Italijos nuo pat vaikystės treniruoja Sergio Giorgi, kuris yra ir jos tėtis. Vienas emocionaliausių ir daugiausiai dėmesio susilaukiančių strategų ATP bei WTA turuose sugebėjo pasižymėti ir Paryžiuje, kur sunkiai tvardėsi aštuntfinalio mače.

C.Giorgi šiame etape neturėjo vilčių prieš rusę Dariją Kasatkiną (WTA-20), pralaimėdama 2:6, 2:6, o per didelę įtampą dvikovos metu strategas bandė malšinti traukdamas elektroninę cigaretę.

Sąsajų su Argentina turintis Sergio bandė paslapčia užsirūkyti, tačiau pro korte dirbančias kameras toks jo elgesys neprasprūdo ir sukėlė didelę juoko bangą socialiniuose tinkluose.

Nenuspėjamasis tėtušis yra gavęs ne vieną įspėjimą iš bokštelio arbitrų už per dideles emocijas ir neleistiną pagalbą savo dukrai, o sykį teisėjai netgi teko kviestis apsaugą, mat Sergio pradėjo grasinti.

Camila Giorgi šiemet pirmą kartą karjeroje pateko į "Roland Garros" aštuntfinalį, trečiajame etape sensacingai parklupdydama septintą pasaulio raketę Aryną Sabalenką iš Baltarusijos.

Tiesa, ir pati tenisininkė šiame turnyre buvo įsivėlusi į nedidelį incidentą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Camila Giorgi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Camila Giorgi

Prieš susitikimą su A.Sabalenka italei buvo liepta pasikeisti varžybinę suknelę, mat vienas iš rėmėjų logotipų (kairėje krūtinės pusėje) neatitiko organizatorių reikalavimų ir buvo per didelis.

Visgi tenisininkė teigė, kad kitos atsarginės suknelės persirengimui neturi, o galiausiai C.Giorgi buvo leista žaisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas