Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 09

Pergalę prieš britą išvargęs C.Alcarazas negailėjo pagyrų oponentui

Ispanijos teniso žvaigždė Carlosas Alcarazas (ATP-2) turėjo išlaikyti labai rimtą testą trečiajame Šanchajuje (Kinija) vykstančių pirmenybių „Shanghai Rolex Masters“ etape.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

20-metis supertalentas bilietą į aštuntfinalio etapą Šanchajuje iškovojo po pergalės prieš Danielį Evansą (ATP-33) iš Didžiosios Britanijos, kurią pasiekė rezultatu 7:6(1), 6:4.

Daugeliui labai neparankų tenisą žaidžiantis, o iš kairės beveik tik pjautus smūgius pasirenkantis britas nuo susitikimo starto įsikando į gerklę varžovui ir puikiai saugojo break point'o galimybes, oponentui leisdamas realizuoti tik 3 iš 15.

Dešimtajame antrojo seto geime galingu winner'iu priimant C.Alcarazas galiausiai iškovojo pergalę, po kurios pagarbiai atsiliepė apie varžovą.

„Dvikova buvo labai sunki. Tai vienas iš sunkiausių mano žaistų mačų neskaitant „Didžiojo kirčio“ turnyrų. Kiekvieną kartą žaidžiant su Danieliu būna labai klampu ir turiu demonstruoti geriausią savo versiją. Abu šiandien žaidėme itin kokybiškai ir džiaugiuosi patekęs į kitą etapą“, – pasakojo ispanas.

Pagal iškovotus laimėjimus (63) šiame sezone nepralenkiamas Vimbldono čempionas kitame etape kausis su Grigoru Dimitrovu (ATP-19) iš Bulgarijos. Pastarasis 7:6(6), 6:4 palaužė Kareną Chačanovą (ATP-14).

Tarp 16-os pajėgiausių turnyro žaidėjų šiemet pateko ir penktą skirstymą turintis Andrejus Rubliovas (ATP-7). Jis net 6:3, 6:0 sutriuškino Adrianą Mannarino (ATP-23), kuris buvo laimėjęs aštuonis mačus paeiliui.

„Atsiprašau, šiandien žaidžiau nerealiai“, – su šypsena veide oponentui po dvikovos apgailestavo nugalėtojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas