Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 13

Pirmajame sezono mače Štutgarte – sunkiai po kortą judantis N.Kyrgiosas

Pirmą kartą oficialų mačą šiame sezone sužaidęs charizmatiškasis Nickas Kyrgiosas (ATP-25) patyrė netikėtą pralaimėjimą jau pirmajame Štutgarte (Vokietija) vykstančio turnyro „BOSS OPEN“ etape.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Australijos teniso žvaigždė rezultatu 5:7, 3:6 nusileido Kinijos atstovui Yibingui Wu (ATP-64), tačiau daugiau nerimo turėtų kelti ne pats pralaimėjimas, o tenisininko fizinė būklė.

Dvikovai įsibėgėjus tapo akivaizdu, kad N.Kyrgiosas ir toliau kenčia nuo kelio skausmų, korte judėdamas labai atsargiai ir sunkiai.

Sezono pradžioje 28-erių tenisininkas buvo laikomas vienas rimčiausių pretendentų į „Australian Open“ titulą, tačiau prieš pat turnyrą patyrė kelio traumą, o netrukus sekė ir operacija.

N.Kyrgiosas savo sugrįžimą nukėlė į grunto sezono pradžią, tačiau panašu, kad Australijos supertalentas stipriai perskubėjo.

Praėjusiais metais Vimbldono finalą pasiekusį tenisininką žaidime laikė tik griausmingi pirmieji padavimai, kurių pagalba jis atliko net 15 ace'ų.

Prieš Vimbldono startą australas dar planuoja sužaisti ATP 500 turnyre Halėje (Vokietija) ir ATP 250 pirmenybėse Maljorkoje (Ispanija), tačiau dabar yra stipriai abejojama, ar artimiausiu metu N.Kyrgiosas apskritai turėtų žaisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas