Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 18

Pirmoji „Australian Open“ staigmena: Julija Putinceva nukovė Caroline Wozniacki

Buvusi pirmoji pasaulio raketė ir šiuo metu 18-ą vietą pasaulio reitinge užimanti Caroline Wozniacki krito jau pirmame „Australian Open“ etape. Ją nugalėjo geriausią savo karjeros mačą sužaidusi 76-a pasaulio raketė Julija Putinceva rezultatu 1:6, 7:6 (7:3), 6:4. Mačas truko net tris valandas ir penkiolika minučių.
Yulia Putintseva
Yulia Putintseva / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirmame sete C.Wozniacki iškovojo pergalę rezultatu 6:1 ir atrodė, kad šiame mače intrigos galime nesitikėti, tačiau antrame ji sugebėjo iškovoti pratęsimą. Jame Kazachstano tenisininkė šovė į priekį 4:1 ir nors danė dar sušvelnino skirtumą, bet dvikova keliavo į trečiąjį setą.

Trečiame sete J.Putinceva išsiveržė į priekį rezultatu 2:0, tačiau C.Wozniacki sugebėjo išlyginti rezultatą. Gražus ir intriguojantis mačas tęsėsi sėkmingomis padavimų serijomis iki devintojo geimo. Jame Kazachstano tenisininkė palaužė savo varžovę ir laimėjusi savo padavimus triumfavo šiame mače.

Kitame etape J.Putinceva susitiks su 162-a pasaulio rakete Xin-Yun Han, kuri nugalėjo mačo nebaigusią Mariana Duque-Marino rezultatu 6:2, 2:1. Kazachstano tenisininkės geriausias rezultatas karjeroje yra antrasis „Australian Open“ etapas, todėl tai yra puiki proga nukeliauti toliausiai karjeroje.

VIDEO: Australian Open 2016: Caroline Wozniacki interviu po pirmojo etapo fiasko

Agnieszka Radwanska pirmame „Australian Open“ etape įveikė 65-ą pasaulio raketę Christiną McHale rezultatu 6:2, 6:3. Mačas truko valandą ir 22-i minutes. Antrame turnyro rate Lenkijos tenisininkė susitiks su Eugenie Bouchard ir Aleksandros Krunic dvikovos nugalėtoja.

Kituose pirmadienio mačuose Belinda Benčič nugalėjo JAV tenisininkę Alison Riske rezultatu 6:4, 6:3. Roberta Vinči iškovojo pergalę prieš 126-ą pasaulio raketę Tamirą Paszek rezultatu 6:4, 6:2.

Svetlana Kuznetsova vos per valandą ir dvi minutes įveikė 89-ą pasaulyje Danielą Hantuchovą rezultatu 6:0, 6:2.

Staigmeną pateikė ir 103-ą vietą pasaulio reitinge užimanti Lauren Davis, kuri nugalėjo 28-ą pasaulio raketę Anastasią Pavlyuchenkovą.

VIDEO: 360 laipsnių pasivaikščiojimas Čempionų koridoriumi su Caroline Wozniacki

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas