Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 24

Beveik po dvejų metų pertraukos – buvusios trečios pasaulio raketės sugrįžimas

Beveik dvejus metus trunkantis laukimas baigėsi – Kanados teniso žvaigždė Milošas Raoničius jau netrukus turėti sugrįžti į ATP turą.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / „Scanpix“/AP nuotr.

32-ejų tenisininkas savo sugrįžimą į didįjį sportą planuoja žolės sezone, kuris startuos iš karto po „Roland Garros“ pirmenybių.

Naudodamasis „apsaugotu reitingu“, kuris yra suteikiamas po sunkių traumų sugrįžtantiems tenisininkams, Milošas Raoničius jau užsirašė tarp ATP 250 turnyro Nyderlanduose bei Vimbldono dalyvių.

Paskutinį sykį Kanados teniso atstovas ATP ture žaidė 2021-ųjų liepos pabaigoje turnyre Atlantoje, kuomet pirmajame etape nusileido amerikiečiui Brandonui Nakashimai.

„Scanpix“ nuotr./Milošas Raoničius
„Scanpix“ nuotr./Milošas Raoničius

Tai buvo pirmasis tenisininko mačas praleidus keletą mėnesių dėl traumos, tačiau fizinės problemos kanadiečio neapleido ir toliau – problemos su Achilu jį iš rikiuotės išvedė beveik dvejiems metams.

„Milošas tiesiog per daug myli tenisą ir žinokite – jis labai motyvuotas sugrįžti. Jis per savo karjerą jau pakankamai uždirbo, tad grįžta tikrai ne dėl pinigų, o dėl jausmo, kuomet darai tai, ką mėgsti labiausiai“, – gruodžio mėnesį kalbėjo treneris Mario Tudoras, užsiminęs apie savo auklėtinio sugrįžimą.

Juodkalnijoje gimęs M.Raoničius praeityje buvo pakilęs net iki trečios pozicijos ATP reitinge, o geriausią karjeros rezultatą užfiksavo būtent ant žolės dangos – pasiekė Vimbldono finalą 2016 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas