Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po nesėkmės – S.Tsitsipo kirčiai tėčiui: „Nusipelniau trenerio, kuris manęs išklausytų“

Po dar vieno nuviliančio pasirodymo Graikijos teniso žvaigždė Stefanos Tsitsipas (ATP-11) išsiliejo ant savo tėčio, kuris tuo pačiu eina ir pagrindinio tenisininko trenerio pareigas.
Apostolos ir Stefanos Tsitsipai
Apostolos ir Stefanos Tsitsipai / „Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu Monrealyje (Kanada) vykstančios „Masters“ kategorijos pirmenybės tapo dar vienu nusivylimu buvusiai trečiajai pasaulio raketei Stefanos Tsitsipui.

Du „Didžiojo kirčio“ finalus praeityje pasiekęs 25-erių tenisininkas kurį laiką buvo įvardijamas kaip vienas perspektyviausių ATP turo atstovų, tačiau pastaruoju metu graiko progresas yra stipriai sustojęs.

Jau pirmajame savo mače Kanadoje jis sensacingai rezultatu 4:6, 4:6 krito prieš japoną Kei Nishikorį (ATP-576), o po dvikovos paleido gausybę kritikos strėlių savo tėčiui Apostolos, kuris yra ir jo treneris.

„Man reikia ir aš nusipelniau trenerio, kuris manęs išklausytų bei išgirstų mano pastebėjimus. Mano tėtis nebuvo labai protingas ar geras tvarkydamasis su tokiomis situacijomis. Ir tai nėra pirmasis toks atvejis. Esu labai juo nusivylęs. Šiuo metu nežinau, ar man reikia svarstyti apie kitą trenerį, bet esu itin nusivylęs. Žaidėjui yra svarbiausia gauti gerą ir tiesioginį grįžtamąjį ryšį. Juk ne treneris laiko raketę rankose, o būtent žaidėjas bando įgyvendinti žaidimo planą. Tai yra bendras darbas. Nesinori ties tuo užstrigti“, – žurnalistams kalbėjo graikas.

„Scanpix“ nuotr./Apostolos ir Stefanos Tsitsipai
„Scanpix“ nuotr./Apostolos ir Stefanos Tsitsipai

Apostolos Tsitsipas savo sūnų treniruoja dar nuo jaunimo turnyrų. Nors jų keliai trumpam buvo išsiskyrę praėjusiame sezone, vos mėnesio pertraukos Tsitsipai vėl suvienijo jėgas.

Pastaraisiais sezonais Graikijos tenisininkas susilaukia ypatingai daug kritikos dėl savo silpno backhand'o bei absoliučiai jokio progreso nebuvimo ties šio žaidimo aspektu.

Šiais metais S.Tsitsipas yra iškovojęs vienintelį trofėjų Monte Karle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas