Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 04

Prancūzai nepamiršo: į kortą įžengusiam T.Fritzui – pikti šūksniai iš tribūnų

Paryžiaus publikos priešu „numeris 1“ tapusio JAV tenisininko Tayloro Fritzo (ATP-8) išsišokimas prieš vietos aistruolius nebuvo pamirštas net ir praėjus keletui dienų.
Tayloras Fritzas
Tayloras Fritzas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

JAV teniso rinktinės lyderio veiksmai po pergalės antrajame „Roland Garros“ etape tapo viena iš karščiausiai apkalbamų temų turnyre.

Įprastai ramaus charakterio 25-erių tenisininkas po pergalės prieš prancūzą Arthurą Rinderknechą nusprendė užtildyti vietos sirgalius, taip užsitraukdamas jų rūstybę.

Nors „Roland Garros“ šeimininkai palaikydami savo numylėtinius kartais tikrai peržengia visas ribas, toks T.Fritzo elgesys buvo kiek per stiprus ir pamirštas tikrai neliko.

Šeštadienį žengęs į trečiojo rato mūšį prieš Francisco Cerundolo (ATP-23) jis iškart susilaukė garsių švilpimų iš tribūnų, kuriuos amerikietis sutiko su šypsena veide.

Nors dvikovos eigoje piktus šūksnius galiausiai keitė plojimai, kandžių replikų iš žiūrovų tenisininkui išvengti nepavyko, o susitikimą jis pralaimėjo – 6:3, 3:6, 4:6, 5:7.

Buvusi penktoji pasaulio raketė per savo karjerą dar nė sykio nepasiekė „Roland Garros“ aštuntfinalio, o Argentinos tenisininkas į šį etapą žengė pirmą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas