Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prancūzijos tenisininkė pasidalijo šiurpiomis žmonių žinutėmis – grasina mirtimi

Garsi Prancūzijos tenisininkė bei buvusi ketvirtoji pasaulio raketė Caroline Garcia (WTA-30) pasidalijo įžeidinėjimais ir netgi grasinimais, su kuriais po pralaimėjimų tenka susidurti sportininkams.
Caroline Garcia
Caroline Garcia / „Scanpix“ nuotr.

30-metė tenisininkė iš Prancūzijos pirmajame „US Open“ moterų vienetų varžybų etape rezultatu 1:6, 4:6 neprilygo meksikietei Renatai Zarazuai (WTA-92), o po dvikovos socialiniame tinkle „X“ išstojo su įrašu, pabrėždama tamsiąją kasdienybę, su kuria tenka susidurti sportininkams.

C.Garcia pasidalijo kraupiomis žmonių žinutėmis, tokiomis kaip „Turėtum svarstyti apie savižudybę“, „Klounai priklauso cirkui“ ar „Tikiuosi, kad tavo mama greitai mirs“.

Netrukus tenisininkė pridėjo: „Ir tai yra tik keletas žinučių pavyzdžių, kurias mes gauname po pralaimėjimų. Tokių yra šimtai. Nors dar ir dabar šiek tiek skauda, būnant 30-ies metų amžiaus aš esu pakankamai įdėjusi įdirbio, kad galėčiau save nuo to apsaugoti. Tačiau tai vis tiek nėra gerai.

Man pasidaro labai neramu, kuomet pagalvoju apie jaunas tenisininkes, kurios turi irgi pro tai praeiti. Žmones, kurie dar nepakankamai subrendę kaip asmenybės, juos tai gali labai paveikti. Socialiniai tinklai su tuo nekovoja, nors dirbtinis intelektas yra stipriai pažengęs į priekį. Turnyrai ir apskritai visas sportas toliau bendradarbiauja su lažybų kompanijomis, kurios pritraukia vis daugiau žmonių į nesveikus lošimus. Nesupraskite manęs neteisingai, nesiūlau tokiems asmenims uždėti draudimų, nes žmonės su savo pinigais gali daryti ką nori. Bet galbūt bent nereklamuokime to“, – atsivėrė prancūzė.

„Scanpix“ nuotr./Caroline Garcia
„Scanpix“ nuotr./Caroline Garcia

Viešai prabilusi C.Garcia sulaukė didelio palaikymo iš teniso pasaulio žmonių, tokių kaip Coco Gauff, Nickas Kyrgiosas ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas