Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos tenisininko apmaudas – spyręs į reklaminį stendą susitraumavo

Prancūzijos tenisininkas Arthuras Rinderknechas (ATP-69) apmaudžiai turėjo pabaigti „Roland Garros“ turnyrą po to, kai nesusivaldęs sužalojo save ir negalėjo tęsti susitikimo.
Arthuras Rinderknechas
Arthuras Rinderknechas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trečiojo „French Open“ turnyro etapo susitikimas prieš argentinietį Tomasą Martiną Etcheverry (ATP-29) kortų šeimininkui Arthurui Rinderknechui (ATP-69) artimiausiu metu tikrai sapnuosis baisiausiuose savo košmaruose.

Pirmuosius du setus po atkaklios kovos 6:3, 7:6(8) laimėjęs prancūzas žaidimo vadeles atidavė varžovui, kuris laimėjo trečiąją partiją 6:1, o ketvirtojoje pirmavo 2:0.

Savo žaidimu pastarojoje mačo atkarpoje nepatenkintas A.Rinderknechas susikaupusį pyktį nusprendė išlieti ant reklaminio stendo, tačiau jau netrukus dėl šio savo poelgio itin gailėjosi.

28-erių tenisininkas po stipraus spyrio susižeidė savo kairės kojos pirštus. Į kortą buvo iškviestas medicininis personalas, tačiau skausmas buvo toks stiprus, kad atsilikdamas rezultatu 0:5 jis privalėjo baigti susitikimą.

„Apskritai fiziškai jaučiuosi gerai, tiesiog stipriai susimoviau. Susierzinęs stipriai spyriau į reklaminį stendą, tikiuosi, kad nesusilaužiau kojos pirštų. Po šio incidento nebegalėjau pilnai priminti kojos“, – apgailestavo prancūzas.

A.Rinderknecho pasitraukimas reiškia, kad trečiąjį „French Open“ etapą iš 17 vietinių tenisininkų pasiekė vienintelis Corentinas Moutet (ATP-79).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas