Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pranešimai apie iš teniso pasaulio išnykusią italę – dėl problemų su mokesčiais paliko gimtinę

Žinoma Italijos tenisininkė Camila Giorgi (WTA-116) priėmė netikėtą sprendimą baigti profesionalės karjerą, o užkulisiuose verda kalbos apie jos bėdas su savo šalies mokesčių inspekcija.
Camila Giorgi
Camila Giorgi / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi 26-toji WTA pasaulio raketė C.Giorgi kovo mėnesį Majamyje dar žaidė prieš geriausią pasaulio tenisininkę Igą Swiatek (WTA-1), kuriai nusileido rezultatu 1:6, 1:6, tačiau nuo to laiko italė tiesiog dingo iš teniso pasaulio, nesiregistruodama į jokius tarptautinius WTA turnyrus.

Didelei teniso bendruomenės nuostabai, 32-ejų tenisininkė patyliukais baigė profesionalės karjerą. Naujausiais Tarptautinės už integralumą tenise kovojančios agentūros (ITIA) duomenimis, gegužės 7-tąją tenisininkė oficialiai pateikė paraišką dėl karjeros pabaigos.

Iš karto po šių pranešimų Italijos žiniasklaidoje pasirodė pagrindinė tokio skuboto pasitraukimo iš WTA turo priežastis – pasak vietos šaltinių, C.Giorgi ir jos šeima turi rimtų problemų su Italijos mokesčių inspekcija.

Teigiama, kad buvusi tenisininkė nepateikė pajamų deklaracijos, o jau kuris laikas su mama, tėčiu ir dviem broliais yra palikę gimtinę ir gyvena Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Scanpix“ nuotr./Camila Giorgi
„Scanpix“ nuotr./Camila Giorgi

Po kurio laiko su viešu pranešimu savo sekėjams ir išstojo ir pati Italijos teniso primadona.

„Būdama laiminga oficialiai pranešu, kad pasitraukiau iš teniso. Pastaruoju metu buvo daug netikslių gandų apie mano ateities planus, tikiuosi artimiausiu metu galėsiu pranešti apie manęs laukiančias galimybes“, – trumpai išdėstė buvusi tenisininkė.

C.Giorgi per savo karjerą laimėjo keturis WTA turnyrus, sykį pasiekė „Didžiojo kirčio“ ketvirtfinalį (Vimbldonas 2018 m.) bei vien iš teniso turnyrų uždirbo daugiau nei 6 milijonus JAV dolerių.

Pastaraisiais metais italė išleido savo drabužių liniją, taip pat užsiėmė modelio darbu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas