Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 28

Prieš pat „US Open“ startą – K.Nishikori pasitraukimas dėl traumos

Atvirųjų JAV teniso pirmenybių išvakarėse Japonijos teniso žvaigždė Kei Nishikoris (ATP-353) išsibraukė iš turnyro dalyvių sąrašo.
Kei Nishikori
Kei Nishikori / „Scanpix“ nuotr.

33-ejų tenisininkas birželio pradžioje į ATP turą sugrįžo po dviejų metų pertraukos ir jau pirmuoju mėginimu laimėjo „Challenger“ kategorijos pirmenybes Puerto Rike.

Solidžiai japonas pasirodė ir ATP 250 turnyre Atlantoje, kur pasiekė ketvirtfinalį, tačiau būtent šiame etape susižeidė savo kairįjį kelį, dėl kurio skausmų yra priverstas pasitraukti ir iš „US Open“.

Pastaraisiais sezonais K.Nishikori kentėjo nuo klubo problemų, o praėjusiais metais galiausiai nusprendė gultis ant operacinės stalo ir pabandyti į tenisą sugrįžti dar kartą.

„US Open“ neabejotinai yra sėkmingiausias japono „Grand Slam“ turnyras – Niujorke 2014 metais jis pasiekė kol kas vienintelį šios kategorijos finalą, kuriame nusileido Marinui Čiličiui.

Buvusią trečią pasaulio raketę pagrindiniame turnyre pakeis su lucky looser statusu žaisiantis Jamesas Duckworthas (ATP-111). Australijos tenisininkas pirmajame rate kausis prieš brazilą Felipę Meligeni Alvesą (ATP-168).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas