Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 30

Prieš pat Vimbldono startą – geriausios pasaulio tenisininkės sveikatos bėdos

Pirmoji pasaulio raketė Iga Swiatek (WTA-1) dėl sveikatos problemų pasitraukė iš šią savaitę vykstančių WTA pirmenybių Vokietijoje.
Iga Swiatek
Iga Swiatek / „Scanpix“ nuotr.

Penktadienio popietę 22-ejų tenisininkė turėjo žaisti Vokietijoje vykstančio turnyro „Bad Homburg Open“ pusfinalyje, tačiau be kovos į didįjį finalą užleido savo varžovę Lucia Bronzetti (WTA-65).

I.Swiatek savo aistruoliams iš karto suskubo paaiškinti tokį sprendimą. Tenisininkė atskleidė, kad visą naktį karščiavo ir galimai apsinuodijo maistu.

Netikėtai užklupusios sveikatos problemos gali stipriai apsunkinti lenkės pasirodymą Vimbldone, kurio startas jau šį pirmadienį.

Ištraukus moterų vienetų turnyrų burtus tapo aišku, kad I.Swiatek ir Kinijos atstovės Lin Zhu (WTA-33) susitikimas taip pat bus žaidžiamas pirmadienį, tad iki pirmosios dvikovos geriausiai planetos žaidėja pasiruošti liko jau mažiau nei trys dienos.

Keturis „Didžiojo kirčio“ titulus per savo karjerą jau iškovojusi lenkė Vimbldone kol kas toliau yra nužygiavusi iki aštuntfinalio (2021 m.), o praėjusiais metais krito trečiajame etape.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas