Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 17

Provokacija Sinsinatyje – graiką iš kantrybės vedė bitės dūzgimą imitavusi moteris

Graikijos teniso žvaigždė Stefanos Tsitsipas (ATP-4) Sinsinatyje vykstančiame turnyre „Western & Southern Open“ susidūrė su labai keista provokacija.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

Vyrų vienetų turnyro antrajame etape 25-erių graikas kovėsi prieš kortų šeimininką Beną Sheltoną (ATP-40), kurio užnugarį palaikė ir didžioji dalis centrinės aikštelės žiūrovų.

Provokacijos tenise nėra retenybė, tačiau pirmoje eilėje sėdėjusi moteris nusprendė paįvairinti situaciją ir pradėti skleisti bičių dūzgimo garsus.

Iš pradžių S.Tsitsipas pagalvojo, kad aplink jį iš tikrųjų skraido bitė, rankų mostais bandydamas ją nuvyti, bet galiausiai susiprato, kad taip tenisininką išprovokuoti bando visai šalia sėdinti moteris.

Kantrybę praradęs mačo favoritas netrukus savo įtarimus išdėstė ir bokštelio arbitrui.

„Ten yra žmogus, imituojantis bitę. Prieš kiekvieną mano padavimą pasigirsta dūzgimas. Ar manote, kad tai yra normalu? Ten ta ponia. Aš noriu, kad ją pašalintų iš tribūnų. Ji turi išeiti“, – pasakojo Tsitsipas.

Teisėjas kreipėsi į moterį, kuriai savo priekaištų pažėrė ir Graikijos atstovas. Situacija išsisprendė savaime – ji keletą kartų atsiprašė tenisininko ir dvikova buvo pratęsta.

Ketvirtoji pasaulio raketė pergalę po atkaklios kovos iškovojo rezultatu 7:6(3), 7:6(2) ir pirmenybių aštuntfinalyje žais prieš lenką Hubertą Hurkačą (ATP-20).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas