Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Puikus debiutas – R.Nadalis ir C.Alcarazas iškovojo pirmąją pergalę kartu

Dvi Ispanijos teniso superžvaigždės Rafaelis Nadalis ir Carlosas Alcarazas pirmą kartą suvienijo jėgas dvejetuose bei pergalingai startavo Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.
Rafaelis Nadalis ir Carlosas Alcarazas
Rafaelis Nadalis ir Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

Vyrų dvejetų varžybų pirmajame etape ispaniškasis duetas rezultatu 7:6(4), 6:4 nukovė dvejetų žaidimo ekspertus iš Argentinos – Maximo Gonzalezą ir Andresą Molteni.

Pietų Amerikos žemyno atstovai ATP dvejetų reitinge užima itin aukštas 14-tą ir 18-tą vietas, tačiau šeštą skirstymą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse turėję tenisininkai neatsilaikė prieš pirmą kartą karjeroje kartu žaidusius ispanus.

C.Alcarazui apskritai tai buvo pirmasis dvejetų susitikimas nuo 2022-ųjų. Jaunojo vunderkindo partneris Rafa yra kur kas labiau patyręs dvejetų žaidime – Rio olimpinėse žaidynėse 2016 metais jis iškovojo auksą su Marcu Lopezu, kuris dabar eina grunto karaliaus trenerio pareigas.

R.Nadalis į centrinį Philippe Chatrier kortą žengė su stipriai sutvarstyta dešiniąja šlaunimi. Sekmadienį 38-erių veteranas turėtų sugrįžti į aikštelę vienetų varžyboms, kur jo lauks vengras Martonas Fucsovics.

Savo ruožtu „Carlitos“ šeštadienį žaidė du mačus – be triumfo dvejetuose jis iškovojo pergalę ir vienetuose, kuomet 6:3, 6:1 sutriuškino Libano atstovą Hady Habibą (ATP-275).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas