Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 28

R.Berankis sužinojo pirmąjį varžovą „Masters“ turnyro Paryžiuje kvalifikacijoje

Penktadienį ištraukti Paryžiuje vyksiančio „Masters“ serijos turnyro burtai lėmė, kad geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis savo pasirodymą Prancūzijos sostinėje pradės dvikova su šiemet jau įveiktu varžovu.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Dėl pernelyg žemo reitingo R.Berankis automatiškai į pagrindinį turnyrą nepateko, todėl turės kautis kvalifikacijoje. Ten pirmame etape 26-erių lietuvio lauks akistata su 87-ąja pasaulio rakete Andreasu Seppi iš Italijos.

R.Berankis Italijos tenisininką šiemet nugalėjo Dohoje vykusio ATP 250 serijos turnyro starte. 91-ajai pasaulio raketei tai buvo pirma sezono dvikovo. Apskritai Lietuvos tenisininkas su A.Seppi kovėsi tris kartus ir dusyk pralaimėjo.

Pergalę "BNP Paribas Paris Masters" turnyro kvalifikacijos pirmame etape iškovojusiam tenisininkui atiteks 16 ATP reitingo taškų ir kiek daugiau nei 3 tūkst. eurų. Dėl patekimo į pagrindinį turnyrą R.Berankis arba A.Seppis susikaus su čeko Lukašo Rosolo ir brito Danielio Envanso poros nugalėtoju.

Geriausio Lietuvos tenisininko ir A.Seppio dvikova šeštadienį prasidės maždaug 11.00 Lietuvos laiku.

Nors ATP reitinge italas už R.Berankį yra aukščiau, dėl prastų A.Seppi sezono rezultatų ir gerėjančios 91-osios pasaulio raketės formos (šią savaitę R.Berankis Bazelyje nugalėjo ketvirtą pasaulio raketę Milošą Raoničių ir buvo arti pergalės prieš 48-ą vietą pasaulio reitinge užimantį argentinietį Federico Delbonisą) favoritu galima įvardyti būtent 26-erių Lietuvos tenisininką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito