Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 08

Rafaelis Nadalis į aikštę ketina sugrįžti dar šiemet

Dėl riešo traumos sezoną jau baigęs Rafaelis Nadalis gruodžio pabaigoje dalyvaus parodomajame turnyre Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Tai jis pranešė savo „Facebook“ paskyroje.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

14 „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionas kausis „Mubadala World Tennis Championship“ turnyre, kurio prizinis fondas sudaro 250 tūkst. JAV dolerių. Šios pirmenybės nepriklauso ATP ir Abu Dabyje vyks gruodžio 29-31 dienomis.

Jungtiniuose Arabų Emyratuose taip pat rungtyniaus pirmoji pasaulio raketė Andy Murray bei kanadietis Milošas Raoničius. Praėjusiais metais R.Nadalis Kanados tenisininką nugalėjo finale.

Spalio mėnesį R.Nadalis pranešė, kad baigia savo 2016 metų sezoną, nes nori pilnai išgydyti traumuotą kairįjį riešą. Dėl šios traumos jis jau šiemet be teniso praleido keletą mėnesių.

30-metis ispanas praleido turnyrą Bazelyje bei praėjusią savaitę vykusias „Masters“ serijos pirmenybes Paryžiuje. Jis taip pat nedalyvaus sekmadienį prasidėsiančiame „Tour Finals“ turnyre.

R.Nadalis pilnai nepasveikęs rungtyniavo olimpiadoje ir vėliau pripažino, kad kiekviename turnyre jaučia milžinišką skausmą. Ispanas laimėjo dvejetų varžybų auksą, o vienetuose pralaimėjo kovą dėl bronzos medalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito