Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rakete sau kraują praliejęs rusas Vimbldone nusileido antrojo šimtuko žaidėjui

Londone įsibėgėjančiose Vimbldono teniso pirmenybėse užfiksuotas dar vienas kraupus Andrejaus Rubliovo (ATP-6) pykčio protrūkis, pasibaigęs kraujo praliejimu.
Andrejus Rubliovas
Andrejus Rubliovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Okupantų šalies atstovas pirmajame vyrų vienetų varžybų etape sensacingai rezultatu 4:6, 5:7, 6:2, 6:7(5) krito prieš vos 122 vietą ATP reitinge užimantį Francisco Comesaną iš Argentinos.

Neabejotinai kol kas didžiausia sensacija vyrų tarpe Vimbldono turnyre pasibaigęs susitikimas neapsiėjo ir be skandalingo A.Rubliovo elgesio.

Pralaimėjęs savo padavimus trečiajame sete rusas rakete tiesiog pradėjo talžyti savo koją, iš kurios galiausiai pasipylė kraujas.

„Manau, kad A.Rubliovui reikia sporto psichologo. Tai nutinka per dažnai, veiksmai yra pertekliniai“, – tenisininko veiksmais susirūpino ir žiūrovai socialiniuose tinkluose.

Toks šeštosios pasaulio raketės elgesys kortuose nėra naujiena, tačiau ne visada susikaupusį pyktį jis nukreipia į patį save. Štai prieš keletą mėnesių turnyre Dubajuje tenisininkas necenzūriniais žodžiais išplūdo linijos teisėją ir buvo diskvalifikuotas.

„Aš to nedaryčiau, jei mums būtų leidžiama raketę sviesti ant žolės. Kadangi mums negalima gadinti žolės, kažkur turėjau leisti prasiveržti emocijoms. Tuo momentu nebegalėjau tvardytis. Nesirūpinkite, viskas man gerai“, – po pralaimėjimo Vimbldone spaudos konferencijoje aiškino Rubliovas.

Skambiausią karjeros pergalę iškovojusiam F.Comesanai tai buvo tik antrasis oficialus susitikimas ant žolės dangos bei apskritai pirmoji pergalė ATP ture.

Kitame etape argentiniečio lauks Adamas Waltonas (ATP-101) iš Australijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas