Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 03

Lucaso Pouille triumfas: šūvis į galvą teisėjai ir pirmas aštuntfinalis

Skambią Juano Martino Del Potro pergalę prieš Staną Wawrinką pasekė apmaudi nesėkmė. 165-ą vietą ATP reitinge užimantis Argentinos tenisininkas trečiame Vimbldono etape pažėrė krūvą klaidų iš kairės pusės ir dėl to nukentėjo. Sekmadienio dvikovoje 27-erių metų buvęs „US Open“ čempionas krito prieš 30-ąją pasaulio raketę Lucasą Pouille iš Prancūzijos.
Lucasas Pouille
Lucasas Pouille / „Scanpix“ nuotr.

Emocinga tenisininkų dvikova turėjo pasibaigti šeštadienį, tačiau buvo nutraukta dėl tamsos. Į kortą sugrįžę L.Pouille ir J.M. Del Potro buvo ramesni, tačiau kažkam vis tiek turėjo kliūti. Ketvirto seto penktame geime po galingo 22-ejų metų prancūzo padavimo kamuoliukas trenkėsi linijos teisėjai į galvą. Ši netrukus buvo išvesta iš korto.

L.Pouille į „Didžiojo kirčio“ turnyro aštuntfinalį pateko pirmą kartą. Užsitikrinęs 180 ATP reitingo taškų ir 132 tūkst. svarų sterlingų 22-ejų metų Prancūzijos tenisininkas toliau kovos su Bernardu Tomičiumi, kuris 6:2, 6:4, 6:4 nugalėjo Roberto Bautistą Agutą.

Vimbldone 30-oji pasaulio raketė iškovojo pirmąsias savo pergales ant žolės ir nutraukė aštuonių pralaimėjimų iš eilės seriją ant šios dangos.

„Didžiojo kirčio“ turnyre Londone J.M. Del Potro dalvavo pirmą kartą nuo 2013 metų. Apskritai paskutinį kartą šios kategorijos varžybose jis žaidė 2014 metais „Australian Open“ čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas