Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 03

Retas Juano Martino Del Potro akibrokštas: varžovui liepė užsičiaupti

Linksmu ir draugišku charakteriu pasižymintis Juanas Martinas Del Potro šeštadienį sutepė gerą savo vardą. Po pralaimėto trečiojo seto 165-oji pasaulio raketė savo varžovui Lucasui Pouille trečiojo etapo dvikovoje liepė užsičiaupti.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Scanpix“ nuotr.

Po trečio seto dvylikto geimo L.Pouille krestelėjo į suolą, skųsdamasis, kad rezultatui esant 15:30 jo varžovas pavėluotai paprašė vaizdo pakartojimo. Jaunasis Prancūzijos tenisininkas pakėlė ranką į viršų teigdamas, jog kamuoliukus nusileido užribyje, o jį palaikė ir teisėjas, tačiau „Erelio akies“ sistema tašką užskaitė J.M. Del Potro, kuris visos dvikovos metu elgėsi nelabai garbingai.

Diskusija užsitęsė ir pertraukėlės metu, kai teisėjas Fergusas Murphy bandė įtikinti L.Pouille, kad J.M. Del Potro pakartojimo paprašė pagal taisykles. Savo ruožtu pastarasis pasielgė negarbingai ir paliepė savo varžovui užsičiaupti.

Šis 165-osios pasaulio raketės iš Argentinos akibrokštas supykdė L.Pouille ir 30-ą vietą pasaulio reitinge užimantis 22-ejų metų prancūzas dar kartą kreipėsi į teisėją.

„Jis man liepė užsičiaupti, o tu jam nieko nesakysi?“ – paklausė L.Pouille, tačiau teisėjas pareiškė, kad nieko negirdėjo, nors vaizdo įraše negarbingus J.M. Del Potro žodžius buvo galima išgirsti.

L.Pouille ir argentiniečio kova šeštadienį baigėsi rezultatu 6:7, 7:6, 7:5, pirmaujant prancūzui. Tenisininkų akistata bus pratęsta sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas