Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 21

Rio de Žaneiras ošia – šalies teniso rinktinės lyderis eliminavo D.Thiemą

Rio de Žaneire (Brazilija) startavęs „Rio Open presented by Claro“ turnyras, priskiriamas ATP 500 kategorijai, puikiai prasidėjo centrinį kortą pirmadienį užplūdusiems vietos teniso aistruoliams.
Thiago Monteiro
Thiago Monteiro / „Scanpix“ nuotr.

Geriausias Brazilijos tenisininkas Thiago Monteiro (ATP-83) pirmajame etape netikėtai 6:1, 3:6, 7:6(2) sugebėjo patiesti Austrijos teniso superžvaigždę Dominicą Thiemą (ATP-96).

Jau septintąjį kartą Rio de Žaneire pasirodantis 28-erių brazilas daug skambių pergalių savo namų turnyre kol kas iškovojęs nėra, o geriausiu pasiekimu išlieka pasiektas ketvirtfinalis 2017 metais.

Buvusią trečią pasaulio raketę per 2 valandas ir 46 minutes palaužusiam T.Monteiro burtai kitame etape ir vėl bus negailestingi – jo laukia potencialus mūšis su Cameronu Norrie (ATP-13).

Savo ruožtu D.Thiemui naujojo sezono startas tikrai nesiklosto pagal planą, kadangi iškovota vos 1 pergalė per 7 susitikimus.

Pirmadienį Rio de Žaneire buvo užfiksuotas ir dar vienas netikėtumas - antrajame šimtuke besirikiuojantis Nicolas Jarry (ATP-139) iš Čilės sensacingai 6:4, 6:1 sutriuškino Lorenzo Musettį (ATP-18), kuris buvo skirstytas trečiuoju numeriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas