Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 14

Rogeris Federeris: „Dar nesijaučiu visiškai pasveikęs. Vimbldonas man svarbesnis už olimpiadą“

Savo naujausiame interviu su „The Project“ Rogeris Federeris papasakojo labai įdomių dalykų. Šveicaras atskleidė, kad nėra visiškai pasveikęs po gripo, kuriuo sirgo praėjusią savaitę. Tai gerokai pakenkė trečiosios pasaulio raketės žaidimui Brisbeno finale.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Viskas gerai. Treniravausi vakar bei šiandien, todėl rytoj ilsėsiuosi, – pasakojo R.Federeris. – Nenoriu jaustis blogai pačioje turnyro pradžioje, todėl dieną skirsiu poilsiui.

Svarbiausia būti sveikam. Jaučiuosi neblogai, bet dar tikrai nesu pasveikęs 100-u procentų. Treniruotės metu paprašiau, kad kortų darbuotojai uždarytų stogą ir jie sutiko. Buvo gražu žiūrėti.

Žinoma, kad planas yra laimėti pagrindinį Melburno trofėjų. Nežinau, ar įveiksiu Novaką Džokovičių, bet tam čia ir atvykau. Aš treniruojuosi tam, kad laimėčiau. Praėjęs sezonas buvo visai neblogas, tačiau paskutines 10 dienų nesijaučiu gerai.

Čia atvykau, kad už dviejų savaičių iššaučiau pergalingą šampano butelį. Nežinau, kiek „Australian Open“ turnyrų dar man liko karjeroje, bet tikiuosi, jog tai ne paskutinis. Dar turiu tiek daug planų.

Jeigu reikėtų rinktis tarp olimpiados ir Vimbldono, tai rinkčiausi pergalę Vimbldono finale. Olimpinės žaidynės yra labai svarbios. Laimėjau aukso medalį Pekine bei sidabrą Londone. Nešiau savo šalies vėliavą. 

Bet Vimbldonas man sukelia ypatingus jausmus, todėl tai mano pagrindinis šių metų tikslas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas