Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 18

Rogeris Federeris lengvai susitvarkė su pirmuoju „Australian Open“ barjeru

Rogeris Federeris sužaidė vieną greičiausių pirmojo etapo vyrų mačų. Jis vos per valandą ir 15-a minučių nugalėjo 118-ą planetos tenisininką Nikolozą Basilashvilį rezultatu 6:2, 6:1, 6:2. Šveicarijos teniso maestro antrame „Australian Open“ etape susikaus su Aleksandru Dolgopolovu, kuris šiandien įveikė lietuvį Ričardą Berankį.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

G.Basilasvhilis šiame mače pralaimėjo net aštuonias savo padavimų serijas. Po tris pirmuose dvejuose setuose, o trečiame jis buvo palaužtas du kartus. R.Federeris kontroliavo dvikovą nuo pat pradžių iki pabaigos, todėl Gruzijos tenisininkas neturėjo jokių šansų.

„Niekuomet dar nežaidžiau prieš Nikolozą, todėl buvo smagu, – po mačo kalbėjo R.Federeris. – Man labai patiko žaisti vakariniame mače, pagrindiniuose kortuose. Labai malonu, kad susirinkote ir mane palaikėte.

Jaučiuosi žymiai geriau ir džiaugiuosi, kad šiandienos mačas truko vos 75-as minutes. Manau, kad žaidžiau labai gerai.

Tai Lleytonui bus puiki karjeros pabaiga ir nesvarbu kaip baigsis ta dvikova, – apie rytojaus mačą tarp Lleytono Hewitto ir Jameso Duckwortho kalbėjo šveicaras. – Į tas varžybas nebeliko bilietų, todėl manau, kad jis visus išdalino. Teks šias varžybas žiūrėti namuose.

Lleytonas visuomet kovoja iš visų jėgų, todėl žiūrovai gali tikėtis nuostabaus reginio. Jis turėjo įspūdingą karjerą.

Mano paties sveikatai ir ilgaamžiškumui svarbos turi ir sėkmė. Esu ne kartą žaidęs traumuotas ar sergantis. Jau nebeatsimenu kiek metų žaidžiu visuose turnyruose, kuriuose planavau dalyvauti. Aplink mane vien geri žmonės, kurie mane nuolat motyvuoja, todėl tai man labai padeda.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas