Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 15

Rogeris Federeris pasiryžo dar vienai kelio operacijai

Legendinis Šveicarijos tenisininkas Rogeris Federeris praleis „US Open“ turnyrą. 40-metis tenisininkas turės iškęsti dar vieną kelio operaciją.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“ nuotr.

„Kelį susižeidžiau žaisdamas ant žolės, o Vimbldone situacija dar pablogėjo. Daug konsultavausi su medikais ir supratau, kad jei noriu, jog situacija pagerėtų – turiu ryžtis dar vienai operacijai“, – savo „Instagram“ profilyje sirgaliams aiškino R.Federeris.

„Su ramentais turėsiu praleisti savaites ir mėnesius nežaisti teniso, tačiau turiu tai iškęsti, kad ateityje galėčiau bėgioti ir turėčiau bent nedidelę viltį dar sugrįžti į aukščiausią lygį geros sportinės formos“, – pridūrė Šveicarijos tenisininkas.

Rekordinius 20 kartų „Didžiojo kirčio“ čempionas (kartu su Rafaeliu Nadaliu) praėjusiais metais jau iškentė dvi kelio operacijas. Šiuo metu ATP pasaulio reitinge jis yra nukritęs į 9 vietą, o paskutinį mačą žaidė prieš mėnesį Vimblone.

„Nesupraskite manęs neteisingai, aš esu realistas. Žinau, kad tokiame amžiuje atsigauti po dar vienos operacijos bus labai sunku. Bet noriu būti sveikas ir turėti tikslą“, – pridūrė legendinis tenisininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas