Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 12

Romoje artėjama prie dar vieno A.Zverevo ir S.Tsitsipo susitikimo

Romoje tęsiasi „Internazionali BNL d’Italia“ turnyras ant grunto, kuriame ketvirtadienis – aštuntfinalių diena. Juose sėkmingai pasirodė vokietis Alexanderis Zverevas (ATP-3) ir graikas Stefanos Tsitsipas (ATP-5), kurie jau netrukus gali dar kartą stoti vienas prieš kitą korte.
Alexanderis Zverevas ir Stefanos Tsitsipas
Alexanderis Zverevas ir Stefanos Tsitsipas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečioji planetos raketė A.Zverevas 6:3, 7:6(5) susitvarkė su Alexu De Minauru (ATP-22), o tai Vokietijos teniso žvaigždei buvo jubiliejinė 100-oji pergalė „Masters“ serijos turnyruose.

Tarpusavio susitikimuose su australu jis dabar pirmauja net 6:1.

Sezono startas Sašai buvo sunkus, tačiau pastaruoju metu 25-erių tenisininkas pagaliau ir vėl demonstruoja pergalingą žaidimą – pasiekė finalą Madride, o dabar yra laimėjęs 6 iš paskutinių 7 susitikimų.

Vokietis bus ryškiu favoritu ir penktadienį įvyksiančiame ketvirtfinalio mače, kuriame jo varžovu bus čilietis Cristianas Garinas (ATP-45) arba Marinas Čiličius (ATP-23).

O pusfinalyje A.Zverevo greičiausiai lauktų dar vienas labai gerai pažįstamas tenisininkas – tai S.Tsitsipas. Graikas šiandien aštuntfinalyje 4:6, 6:0, 6:3 susitvarkė su rusu Karenu Hačanovu (ATP-24), o kitame etape jo lauks Jannikas Sinneris (ATP-13).

Beje, tai būtų jau trečiasis vokiečio ir graiko susidūrimas per pastaruosius tris „Masters“ serijos turnyrus. Monte Karlo pusfinalyje triuškinančią pergalę pasiekė Stefanos, tačiau Madride po atkaklios trijų setų kovos jau triumfavo Alexanderis.

Šie tenisininkai ant grunto dangos buvo susipešę ir praėjusių metų „Roland Garros“ pusfinalyje, kur Graikijos teniso titanas laimėjo po penkių setų trilerio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas