Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Romos „Masters“ turnyre krito dar vienas favoritas – suklupo S.Tsitsipas

Netikėtumų gausa pažymėtas Romoje vykstantis „Masters“ serijos turnyras „Internazionali BNL d’Italia“ prarado ir dar vieną ryškų pretendentą į trofėjų.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį ketvirtfinalyje netikėtai suklupo Graikijos teniso žvaigždė Stefanos Tsitsipas (ATP-8), kuris po atkaklios 2 valandas ir 38 minutes trukusios kovos 6:3, 5:7, 4:6 nusileido Čilės tenisininkui Nicolasui Jarry (ATP-24), prasibrovusiu į pirmą karjeros „Masters“ turnyro pusfinalį.

„Manau, kad įveikti Stefanos yra didis pasiekimas. Džiaugiuosi tuo, kaip šiandien koviausi. Nuolatos treniruojuosi, nuolatos stengiuosi atrasti būdų kaip tobulėti. Pastarųjų dviejų mačų metu itin mėgavausi tenisu bei pasiekiau geriausią karjeros rezultatą. Stengsiuosi ir toliau žengti tuo pačiu keliu“, – po dvikovos kalbėjo nugalėtojas.

N.Jarry pusfinalyje prisijungs prie pasakišką turnyrą žaidžiančio tautiečio Alejandro Tabilo (ATP-32). Tai yra pirmasis kartas nuo 2006-ųjų, kuomet du Čilės tenisininkai pasiekia ATP turnyro pusfinalį – tąsyk tai padarė legendiniai Fernando Gonzalezas ir Nicolas Massu.

Patekimas į pusfinalį 28-erių čiliečiui leis ATP reitinge pakilti į 18-tą poziciją, o tai bus pakartotas asmeninis rekordas. Dėl vietos finale jis susigrums su amerikiečiu Tommy Paulu (ATP-16).

Pastarasis kitame ketvirtfinalyje taip pat kiek netikėtai 7:5, 3:6, 6:3 palaužė lenką Hubertą Hurkačą (ATP-9).

Iškritus S.Tsitsipui dabar visų teniso ekspertų akys krypsta į vokietį Alexanderį Zverevą (ATP-5). 2017 metais Romoje triumfavęs tenisininkas yra laikomas ryškiu favoritu iškovoti antrąjį trofėjų, o pusfinalyje jo lauks A.Tabilo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas