Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 01

Rumunijos teniso legenda pažėrė kritikos „Roland Garros“ turnyro vadovams

„Mutua Madrid Open“ turnyro direktorius bei Rumunijos teniso legenda Ionas Tiriacas tinklapiui „El Espanol“ sukritikavo „Roland Garros“ turnyro vadovus bei organizatorius. Jo teigimu, „French Open“ yra prasčiausias „Didžiojo kirčio“ čempionatas pagal savo stadionų struktūrą, vietą ir paslaugas.
Ionas Tiriacas
Ionas Tiriacas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jau metų su jais kalbu apie tai, kad jiems reikia turėti aikštę, kuri yra vidaus patalpose, – pasakojo rumunas. – Madride manęs visi paklausė ir ten mes turime tai ko neturi visi likę pasaulio kortai – net tris vidaus aikštes.

Šiais laikais žmonės, kurie priima sprendimus stogui sako „ne“. Nesuprantu kodėl taip yra. Valdžia duoda savo pritarimą, vadovai turi kalnus pinigų, tačiau susirinkimuose kažkas vis tiek balsuoja prieš stogo įrengimą.

Už šį čempionatą Paryžius gauna apie 400-us milijonų eurų. Apie ką mes kalbame? Be „Tour De France“ šiame mieste daugiau nevyksta jokie renginiai, kuriems reiktų finansavimo. Atmetus išlaidas turėtų likti 100-as mln. kuriuos galima investuoti. Reklamos, televizijos kontraktas... Lėšų tikrai yra.

Kaip jie teisinasi už pastarųjų dienų mačų nutraukimus? Čia daug lyja? Tai juokinga.“

Priminsime, kad pirmadienį pirmą kartą per 16-a metų neįvyko nė viena „Roland Garros“ varžybų dvikova. Antradienį sužaisti du dvejetų mačai, tačiau turnyro organizatoriams pažerta nemažai kritikos už tai, kad tenisininkės buvo priverstos žaisti tokiomis prastomis sąlygomis.

Trečiadienio orų prognozė ir vėl žada lietų, todėl nėra žinoma, kiek mačų išvysime šiandien. Į kortus turėtų žengti Novakas Džokovičius, Andy Murray, Ernestas Gulbis, Tomašas Berdychas, Stanas Wawrinka, Serena Williams ir daug kitų stipriausių pasaulio žaidėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas