Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

S.Williams akivaizdoje – dramatiška G.Dimitrovo pergalė po penkių setų kovos

Geros savo bičiulės bei legendinės JAV tenisininkės Serenos Williams palaikymo sulaukęs Grigoras Dimitrovas (ATP-9) dramatiškai žengė į „US Open“ turnyro ketvirtfinalį.
Serena Williams „US Open“ turnyre
Serena Williams „US Open“ turnyre / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vyrų vienetų varžybų aštuntfinalyje centriniame Arthur Ashe korte Bulgarijos tenisininkas iššvaistė dviejų setų pranašumą, bet galiausiai rezultatu 6:3, 7:6(3), 1:6, 3:6, 6:3 palaužė rusą Andrejų Rubliovą (ATP-6).

Vieną geriausių karjeros sezonų žaidžiantis G.Dimitrovas pateko į aštuntąjį karjeros „Didžiojo kirčio“ ketvirtfinalį, o pusfinalio etapą šiame lygmenyje jis yra pasiekęs tris kartus – 2014 m. Vimbldone, 2017 m. „Australian Open“ bei 2019 m. „US Open“.

Šių metų balandžio mėnesį 34-erių bulgaras pagaliau sugrįžo į geriausių planetos žaidėjų pirmąjį dešimtuką, kuriame nebuvo nuo pat 2018-ųjų.

G.Dimitrovo dramatišką triumfą aštuntfinalyje stebėjo ir daugkartinė „US Open“ čempionė Serena Williams, su kuria tenisininkas iš Bulgarijos palaiko puikius santykius bei yra labai geri draugai.

Paklaustas, ar jaudinasi žaisdamas prieš šią teniso legendą, susitikimo nugalėtojas tai paneigė.

„Dėl kažkokių priežasčių kaip tik skirtingai – prie jos visiškai nesijaudinu. Vakar ji man pasakė gerą motyvacinę kalbą. Iš tikrųjų yra neįtikėtina žaisti prieš jūsų visų – šeimos, draugų. Atmosfera buvo įspūdinga, ačiū jums visiems“, dėkojo Dimitrovas.

Ketvirtfinalyje devintosios pasaulio raketės lauks kortų šeimininkas Frances Tiafoe (ATP-20), keturių setų kovoje palaužę Alexei Popyriną (ATP-28).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas