Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 10 09

Šanchajuje – dramatiškos S.Tsitsipo ir A.Zverevo pergalės

ATP „Masters“ serijai priklausančio „Rolex Shanghai Masters“ turnyre pergales identiškais rezultatais iškovojo du pirmojo dešimtuko tenisininkai – Stefanos Tsitsipas (ATP-7) ir Alexanderis Zverevas (ATP-6).
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“/AP nuotr.

Jau trečią kartą šiame sezone ginklus surėmė du vieni iš talentingiausių ATP turo tenisininkų – 21-erių Stefanos Tsitsipas ir dviem metais jaunesnis Felixas Augeris-Aliassime (ATP-19).

Tačiau po dviejų antausių pirmoje sezono pusėje, šįkart saldų revanšą 7:6(3), 7:6(3) pasiekė septintoji pasaulio raketė.

Likus mažiau nei penkioms savaitėms iki baigiamojo metų turnyro Londone, S.Tsitsipas lenktynėse dėl patekimo į varžybas šiuo metu rikiuojasi šeštas ir greičiausiai jau artimiausiu metu užsitikrins vietą jose.

Dėl patekimo į „Rolex Shanghai Masters“ turnyro ketvirtfinalį graikas kausis su lenku Hubertu Hurkašu (ATP-34), su kuriuo taip pat turi nesuvestų sąskaitų už pralaimėjimą Monrealyje.

Savo ruožtu F.Augeris-Aliassime jau užsitikrino vietą baigiamajame jaunųjų tenisininkų „NextGen“ turnyre, kuriame taip pat varžysis aštuoni stipriausi jaunieji ATP tenisininkai (21 metų amžiaus ir jaunesni).

„Scanpix“/AP nuotr./Alexanderis Zverevas
„Scanpix“/AP nuotr./Alexanderis Zverevas

Labai sunki paskutinė sezono dalis laukia vokiečio Alexanderio Zverevo. Tenisininkas pirmajame sete triskart buvo per tašką nuo pralaimėjimo, tačiau galiausiai 7:6(13), 7:6(3) palaužė Jeremy Chardy (ATP-71).

Šiuo metu lenktynėse dėl patekimo į Londoną užima aštuntą vietą, tačiau pavyzdžiui 13 vietoje esantis Fabio Fogninis atsilieka tik 200 taškų.

Atlikęs 19 neatremiamų padavimų užtikrintą pergalę iškovojo ir JAV milžinas Johnas Isneris (ATP-17). Amerikietis 7:5, 6:3 nugalėjo prancūzą Lucasą Pouille (ATP-22).

Beje, 208 cm ūgio tenisininkui trūksta vos dviejų ace'ų iki tūkstančio 2019 metų sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas