Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 29

Ričardas Berankis Paryžiuje sulaukė italo keršto

Geriausiam Lietuvos tenisininkui Ričardui Berankiui nepavyko įveikti Paryžiaus „Masters“ turnyro kvalifikacijos. Atvirkščiai, vietoje to 91-oji pasaulio raketė sulaukė italo keršto. Šeštadienį pirmame atrankos etape 26-erių lietuvis lygiai per valandą 3:6, 2:6 nusileido Andreasui Seppiui, kuris pasaulio reitinge užima 87-ą vietą.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Pirmo seto pradžioje R.Berankis pasinaudojo „break point’u“ ir paduodamas pirmavo 3:2. Tačiau geriausiam Lietuvos tenisininkui nepavyko pratęsti sėkmingo žaidimo – 91-oji pasaulio raketę pralaimėjo keturis geimus iš eilės ir setą.

Antrą dalį tenisininkai pradėjo laimėtomis padavimų serijomis, bet aukštesnę pavarą vėl įjungęs A.Seppis nugvelbė keturis geimus iš eilės ir netrukus šventė itin lengvą pergalę.

Taip A.Seppis atsikeršijo lietuviui už sezono pradžioje Dohoje patirtą pralaimėjimą. Tada R.Berankis italą nugalėjo, kai šis pasaulyje buvo 29-as.

Nė vieno atrankos etapo Paryžiuje neįveikusi 91-oji pasaulio raketė ATP reitingo taškų nepelnė, o sąskaitą papildė tik 1560 eurų.

Tuo tarpu A.Seppis, užsitikrinęs 16 reitingo taškų ir kiek daugiau nei 3 tūkst. eurų, dėl patekimo į pagrindinį „BNP Paribas Masters“ turnyrą susikaus su brito Danielio Evanso ir čeko Lukašo Rosolo poros nugalėtoju.

Į Pagrindinį „Masters“ serijos turnyrą Prancūzijoje pateksiančiam tenisininkui atiteks 25 ATP reitingo taškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito