Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sensacija Vienoje – ketvirtfinalyje krito pirmoji turnyro raketė A.Zverevas

Trečioji pasaulio raketė Alexanderis Zverevas (ATP-3) buvo laikomas ryškiu favoritu laimėti Vienoje (Austrija) vykstančias ATP 500 serijos pirmenybes „Erste Bank Open“, tačiau vieno geriausių planetos tenisininkų žygis netikėtai baigėsi ketvirtfinalyje.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

Aukščiausią ATP reitingą tarp visų turnyro dalyvių turėjęs Sascha Zverevas ketvirtfinalyje neišlaikė seto pranašumo ir rezultatu 6:2, 6:7(5), 4:6 nusileido Italijos tenisininkui Lorenzo Musetti (ATP-17).

2021 metais Vienoje čempionu tapęs vokietis pirmoje susitikimo dalyje atrodė tiesiog nesustabdomas, antrajame sete prie rezultato 5:5 ir 40:0 pergalė jau atrodė esanti favorito kišenėje.

Visgi tvirtą charakterį pademonstravęs L.Musetti išplėšė pratęsimą, o jame išlipo iš deficito 0:3 ir trečioje žaidimo partijoje jau nuolatos buvo priekyje.

22-ejų italui tai tik ketvirtoji karjeros pergalė prieš varžovą iš pirmojo ATP reitingo penketuko.

„Mano karjeroje tai tikrai vienas skambiausių laimėjimų. Sascha šiame korte prie šių greitų sąlygų visad atrodo labai grėsmingai. Po pergalės pirmajame etape jaučiausi tikrai gerai, o šiandien tai dar kartą parodžiau savo žaidimu“, – pasakojo susitikimo nugalėtojas.

L.Musetti šeštadienio pusfinalyje lauks britų teniso talentas Jackas Draperis (ATP-18), o kitą pusfinalio porą Austrijos sostinėje sudarys Alexas De Minauras (ATP-10) ir Karenas Chačanovas (ATP-24).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai