Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 10

Sensacijos Monrealyje – iškrito Marija Šarapova ir Caroline Wozniacki

Ketvirtadienį tęsėsi WTA „Premier 5“ lygio turnyras Kanadoje, kuriame užfiksuotos dar kelios staigmenos.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Savo antrojo etapo mačą dėl prastų oro sąlygų kiek vėliau pradėjusi Caroline Wozniacki (WTA-2) nesugebėjo sustabdyti puikiai žaidusios Arinos Sabalenkos (WTA-39).

Kylanti Baltarusijos žvaigždė išsaugojo tris match point‘us ir 5:7, 6:2, 7:6 (7-4) šventė vieną įsimintiniausių pergalių karjeroje, o tuo pačiu buvo pasiektas ir revanšas už pralaimėjimą Istburno finale.

„Aš labai laiminga. Stengiausi kovoti dėl kiekvieno taško, tačiau negalvoti apie rezultatą. Kai esi aikštelėje, tu pradedi vis daugiau galvoti, bet galiausiai tai kenkia žaidimui,“ – po mačo teigė A.Sabalenka.

Dvidešimtmetė tenisininkė visai neseniai į savo trenerių štabą pasikvietė buvusį garsų Rusijos tenisininką Dmitrijų Tursunovą.

Šokiruojantį pralaimėjimą teko patirti rusei Marijai Šarapovai (WTA-22) – ji 3:6, 2:6 kapituliavo prieš Caroline Garcią (WTA-6). Tai buvo antroji prancūzes pergalė prieš M.Šarapovą šiame sezone.

Gausiai šeimininkų publikos palaikoma tenisininkė pateko į 7-ąjį šių metų ketvirtfinalį, o pergalių, pasiektų prieš Rusijos tenisininkes iš eilės seriją, padidino iki keturių.

24-erių sportininkė siekia tapti pirmąja „Rogers Cup“ čempione iš Prancūzijos nuo 2004-ųjų (paskutinė tai padarė Amelie Mauresmo).

Iš turnyro pasitraukė ir 8-ąjį skirstymą turėjusi Petra Kvitova. Titulą ginanti Elina Svitolina (WTA-5) bei pirmoji pasaulio raketė Simona Halep vis dar tęsia savo pasirodymus Monrealyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas