Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 27 /15:31

Septintus metus organizuojamame paplūdimio teniso turnyre – rekordinis dalyvių skaičius

Svarbu matyti bendrą vaizdą, visą situaciją ir suplanuoti kelis žingsnius į priekį – tai būtina ne tik teisininkų, investicijų ekspertų kasdienybėje, bet ir teniso kortuose, sako paplūdimio teniso turnyro „Nida dūzgia 2024“ organizatoriai. Varžybos Nidos paplūdimyje vyko septintus metus iš eilės. Šiemet į turnyrą susirinko rekordinis dalyvių skaičius.
„Nida dūzgia 2024“
„Nida dūzgia 2024“ / Aldo Kazlausko nuotr.
Temos: 2 Nida Tenisas

Svarbu matyti bendrą vaizdą, visą situaciją ir suplanuoti kelis žingsnius į priekį – tai būtina ne tik teisininkų, investicijų ekspertų kasdienybėje, bet ir teniso kortuose, sako paplūdimio teniso turnyro „Nida dūzgia 2024“ organizatoriai. Varžybos Nidos paplūdimyje vyko septintus metus iš eilės. Šiemet į turnyrą susirinko rekordinis dalyvių skaičius.

Paplūdimio teniso turnyre „Nida dūzgia“ savo jėgas išbandyti nusprendė 128 dalyviai, o iš viso renginys pritraukė daugiau nei 300 svečių. Didžioji dalis jų – teisininkai bei investicijų ekspertai ir jų klientai bei partneriai. Anot organizatorių, buvo žaidėjų, kurie šiame turnyre jėgas išbando jau eilę metų. Tačiau netrūksta ir naujokų.

Investicijos ir raketės

Anot investicinės bankininkystės įmonės „Orion Securities“ vadovo Karolio Pikūno, paplūdimio tenisas vienoje gražiausių vietų pajūryje Lietuvoje – galimybė ne tik pakeisti aplinką, bet ir suprasti, kad greita reakcija svarbi tiek žaidėjams, tiek investicijų ekspertams.

„Planavimas, skaičiavimas, reagavimas į pokyčius – tai kasdienės užduotys darbe. Tačiau visuomet įdomu tuos pačius įgūdžius šiek tiek pakreipti kita linkme ir pritaikyti visai kitoje srityje. Per kelerius metus, kai organizuojame paplūdimio teniso turnyrą drauge, galime matyti, kad strategija pritaikyti darbinius įgūdžius kortuose pasiteisina“, – sako K. Pikūnas.

Jam antrina ir investicijų valdymo įmonės „Demus Asset Management“ įkūrėjas Mindaugas Vanagas. Pirmą kartą prie turnyro organizavimo ir įgyvendinimo prisidėjusios bendrovės įkūrėjas sako, kad svarbu ne tik pakeisti aplinką ir bandyti ieškoti panašumų, bet ir pasimėgauti skirtumais:

„Sportas ne tik leidžia atsipalaiduoti ir nukreipti mintis nuo darbų, bet ir gali padėti darbe. Pavyzdžiui, žaidžiant paplūdimio tenisą svarbu jausti partnerį – suprasti, kada jam reikia pagalbos, o kada – erdvės. Tokį komandiškumo suvokimą labai naudinga „atsinešti“ ir į darbą.“

Apdovanojimai – genčių vakarėlyje

Paplūdimio teniso dvejetų turnyre, kuriame dalyvavo laimėjo Greta Motiejūnienė ir Artiomas Ivancovas. Antrąją vietą užėmė Renata Žiūkienė ir Alius Jakubėlis. Tretieji liko Šarūnas Dėdelė ir Adomas Valiukevičius.

Apdovanojimų ceremonija ir vakarėlis vyko restorane-bare „Griuvėsiai“. Vakaro metu įteikti prizai pirmųjų trijų vietų laimėtojams. Taip pat renginio svečių laukė ir teminiai genčių pasirodymai. Mat šių metų vakarinės dalies tema – gentys.

Paplūdimio teniso turnyro „Nida dūzgia 2024“ organizatoriai: advokatų kontora COBALT, investicinės bankininkystės įmonė „Orion Securities“, investicijų valdymo įmonė „Demus Asset Management“.

Renginio rėmėjai: naujienų portalas 15min.lt, saugos įmonė „G4S Lietuva“, „Stebuklai SPA“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas