Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 04

Serena Williams padovanojo varžovei „riestainį“ ir iškopė į ketvirtfinalį

Geriausia pasaulio tenisininkė Serena Williams per valandą ir 16 minučių nugalėjo 14-ą pasalio raketę Svetlaną Kuznecovą. Pirmasis setas vyko itin atkakliai, tačiau antrame rusė pralaimėjo visus geimus ir turėjo pripažinti amerikietės pranašumą rezultatu 5:7, 0:6. Vimbldono ketvirtfinalyje pirmoji pasaulio raketė susitiks su Anastasija Pavliučenkova.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“/AP nuotr.

Šiame mače S.Williams atliko net 14 neliečiamų padavimų, o varžovei be atsako nepavyko pataikyti nė vieno. Amerikietė laimėjo 74 proc. savo pirmųjų padavimų o taškais pabaigė 43 atakas.

Praėjusiame Vimbldono mače JAV tenisininkė iškovojo savo jubiliejinę, 300-ąją pergalę „Didžiojo kirčio“ turnyre.

Amerikietė siekia iškovoti pirmąjį savo „Didžiojo kirčio“ čempionatą šį sezoną, o Vimbldone ji yra yra triumfavusi šešis sykius savo karjeroje. Triumfas čia jai leistų susilyginti su Steffi Graf, kuri savo karjeroje turi 22 „Didžiojo kirčio“ turnyrų titulus.

Pirmadienį į Vimbldono čempionato ketvirtfinalį taip pat pateko ir Simona Halep. Ji po atkaklios kovos įrodė savo pranašumą prieš devintąją pasaulio raketę Madison Keys rezultatu 6:7 (5:7), 6:4, 6:3.

Tarp aštuonių stipriausių turnyro tenisininkių išvysime ir jos seserį Venus Williams. Ji nugalėjo 12-ą pasaulio raketę Carlą Suarez-Navarro rezultatu 7:6 (7:3), 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas