Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 08 18

Sinsinatyje – lengva olimpinio čempiono Andy Murray pergalė

Rio de Žaneire istorinį auksą nuskynęs Andy Murray nesustoja ir Sinsinatyje. Geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas pirmą savo dvikovą „Western & Southern Open“ turnyre pažymėjo lengva pergale. Antroji pasaulio raketė naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį 6:3, 6:2 lengvai nugalėjo argentinietį Juaną Monaco (ATP-104).
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Antro seto pradžioje tenisininkai apsikeitė pralaimėtomis padavimų serijomis, tačiau tuomet A.Murray išsiveržė 5:1 ir šios persvaros neiššvaistė.

VIDEO: Antro „Western & Southern Open“ turnyro etapo apžvalga

Antrajai pasaulio raketei tai buvo jau devyniolikta pergalė iš eilės. Į Sinsinatį jis atvyko po Rio olimpiados, kur tapo pirmuoju tenisininku istorijoje, iškovojusiu du aukso medalius iš eilės.

Lengvai J.Monaco antrame etape sutvarkęs 29-erių metų britas užsitikrino 90 ATP reitingo taškų ir kiek daugiau nei 54 tūkst. JAV dolerių. Aštuntfinalyje jo lauks PAR tenisininkas Kevinas Andersonas, 6:2, 6:4 įveikęs penkioliktąją pasaulio raketę Richardą Gasquet.

A.Murray Sinsintayje bando iškovoti antrą „Masters“ serijos titulą šiemet. Vienintelį kartą jis šios kategorijos turnyre šį sezoną triumfavo gegužės mėnesį Romoje.

„Western & Southern Open“ turnyrą antroji pasaulio raketė yra laimėjęs du kartus – 2008 ir 2011 metais. 2008-aisiais jis Sinsinatyje iškovojo savo pirmą „Masters“ titulą, o šiemet pirmą sykį šios kategorijos turnyre turi pirmą skirstymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas