Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 09

Skausmus jaučiantis Ispanijos talentas ant žolės sužais tik vieną turnyrą

Smulkią traumą patyręs Ispanijos tenisininkas Carlosas Alcarazas (ATP-7) savo žolės sezoną apribojo vieninteliu turnyru.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

19-metis tenisininkas pranešė, kad dėl alkūnės skausmų yra priverstas „išsibraukti“ iš artėjančio „Queen's Club Championship“ turnyro Londone, kuris yra priskiriamas ATP 500 kategorijai.

C.Alcarazas jau netrukus atvyks į Jungtinę Karalystę ir tęs pasiruošimą Vimbldonui, kuris ir bus vienintelis jo turnyras ant žolės šiame sezone.

Ispanas „Queen's“ turnyre turėjo būti aukščiausiai skirstytas tenisininkas, tačiau dabar pirmąja varžybų rakete taps „Roland Garros“ finalininkas Casperas Ruudas (ATP-6).

Ant žolės C.Alcarazas kol kas per labai trumpą savo karjerą yra spėjęs sužaisti du susitikimus praėjusių metų Vimbldone, kuriame antrajame etape jam kelią pastojo Daniilas Medvedevas.

Nors ispanų teniso sensacijai dar trūksta patirties žaidžiant ant šios specifinės dangos, jis vis tiek yra laikomas vienu pagrindinių favoritų triumfuoti Vimbldone.

Šiame sezone C.Alcarazas jau laimėjo keturis turnyrus, iš kurių du priklauso „Masters“ kategorijai. „Roland Garros“ ketvirtfinalyje jį sustabdė Alexanderis Zverevas (ATP-3).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas