Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 13

Staigmena Monte Karle – patyręs vokietis nutraukė C.Ruudo pergalių seriją ant grunto

Buvęs pirmojo 30-tuko žaidėjas Jannas-Lennardas Struffas (ATP-100) aštuntfinalių dieną „Rolex Monte-Carlo Masters“ turnyre pradėjo netikėta pergale prieš vieną iš pirmenybių favoritų.
Jannas-Lennardas Struffas
Jannas-Lennardas Struffas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Įspūdingą puolamąjį tenisą žaidžiantis 32-ejų vokietis 6:1, 7:6(6) palaužė grunto dangos specialistą Casperą Ruudą (ATP-4).

Praeityje aukščiausiai iki 29-os ATP reitingo vietos pakilęs, bet pastaruoju metu dėl traumų iš pirmojo šimtuko iškritęs Vokietijos galiūnas Monako kunigaikštystėje demonstruoja įspūdingą puolamąjį tenisą ir iškovojo jau penktą pergalę iš eilės, kadangi startavo nuo atrankos varžybų.

Pirmą „Masters“ ketvirtfinalį nuo 2020-ųjų turnyro Sinsinatyje pasiekusiam J-L.Struffui tai buvo ir pirmoji pergalė prieš Top 10 varžovą po beveik dviejų metų pertraukos, kai Halėje po tenisininko kojomis krito tuometinė antroji planetos raketė Daniilas Medvedevas.

Norvegijos teniso pažiba į Monte Karlą atvyko po titulu pažymėtos savaitės ATP 250 turnyre Portugalijoje, o iki šio susitikimo ant grunto buvo laimėjęs net devynis sykius paeiliui, kadangi praėjusį grunto sezoną užbaigė laimėtomis pirmenybėmis Šveicarijoje.

Ketvirtfinalyje vokiečio lauks dar vienas Top 10 testas – rusas Andrejus Rubliovas (ATP-6). Net ir pralaimėjimo atveju J-L.Struffas ATP reitinge kils bent į 64-ąją vietą.

Bilietą į ketvirtfinalį ketvirtadienį iškovojo ir vietos sirgalių numylėtinis Jannikas Sinneris (ATP-8). Italijos teniso talentas 3:6, 7:6(6), 6:1 galiausiai nukovė lenką Hubertą Hurkačą (ATP-13).

Žygį link trečiojo titulo iš eilės Monte Karle sėkmingai tęsia Stefanos Tsitsipas (ATP-3).

12-tąją pergalę iš eilės šiuose kortuose iškovojęs graikas užtikrintai 6:3, 6:4 nugalėjo Nicolą Jarry (ATP-58) iš Čilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas