Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 02

Staigmenos Adelaidėje: praėjusio sezono finiše siautėję danas ir kanadietis – eliminuoti

Australijos mieste Adelaidėje prasidėjo ATP 250 kategorijai priklausantis turnyras „Adelaide International 1“, kurio starte pirmenybes palikti turėjo du vienais iš pagrindinių pretendentų į titulą laikyti tenisininkai.
Holgeris Rune ir Felixas Auger-Aliassime'as
Holgeris Rune ir Felixas Auger-Aliassime'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Milžinišką staigmeną centriniame korte pateikė vietinis tenisininkas Alexei Popyrinas (ATP-120).

Pastarasis, nepaisydamas milžiniško ATP reitingo skirtumo, kuris siekė net 114 laiptelių, dviejų setų kovoje 6:4, 7:6(5) iš turnyro sugebėjo išspirti kanadietį Felixą Auger-Aliassime'ą (ATP-6).

23-ejų australas jau spėjo apšilti kojas Adelaidėje įveikdamas du atrankos etapus. Savo ruožtu Felixui tai buvo pirmasis mačas naujajame sezone.

Kanados teniso talentas praėjusių metų pabaigoje buvo tiesiog nesustabdomas, laimėdamas tris ATP turnyrus paeiliui ir patekdamas į baigiamąjį metų turnyrą Turine.

A.Popyrinui tai trečioji karjeros pergalė prieš oponentą iš pirmojo 10-tuko – praeityje jis taip pat įveikė ir tokius tenisininkus kaip Stefanos Tsitsipas bei Dominicas Thiemas.

Itin nesėkmingai naujasis sezonas prasidėjo ir Holgeriui Runei (ATP-11). 2022 metus sensacingu triumfu Paryžiaus „Masters“ turnyre užbaigęs danas 6:2, 4:6, 4:6 krito prieš Yoshihito Nishioką (ATP-46) iš Japonijos.

Pirmadienį į Adelaidės teniso kortus žengė ir ryškiausia turnyro žvaigždė Novakas Džokovičius, kuris sužaidė dvejetų susitikimą poroje su Vašeku Pospisilu.

Kanadiečio ir serbo duetas 6:4, 3:6, 5:10 turėjo pripažinti bosnio Tomislavo Brkičiaus ir Ekvadoro atstovo Gonzalo Escobaro pranašumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas