Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Stebuklą dvejetuose sukūręs A.Murray savo karjerą pratęsė dar bent vienam mačui

Paryžiaus olimpinės žaidynėse su tenisu atsisveikinanti britų teniso legenda Andy Murray išgyveno neįtikėtiną dramą vyrų dvejetų pirmenybėse.
Andy Murray ir Danielis Evansas
Andy Murray ir Danielis Evansas / „Scanpix“ nuotr.

Andy Murray, rungtyniaudamas poroje su tautiečiu Danieliu Evansu, pirmajame dvejetų turnyro etape rezultatu 2:6, 7:6(5), 11:9 palaužė Japonijos atstovus Kei Nishikorį ir Taro Danielį bei pratęsė savo karjerą dar bent vienam susitikimui.

Trečiajame sete, kuris dvejetuose žaidžiamas iki 10 laimėtų taškų su dviejų persvara, britai atsilikinėjo 4:9, tačiau tuomet laimėjo net septynis kamuoliukus iš eilės ir šventė dramatišką pergalę.

„Tiesiog stengėmės žaisti kiekvieną tašką. Danielis pasižymėjo gerais priėmimais, aš atlikau keletą gerų padavimų ir mes sugrįžome. Tai neįtikėtina. Dar niekados nežaidžiau tokio dvejetų susitikimo išsaugant tiek match point'ų iš eilės. Iškovoti šią pergalę tokiame turnyre yra speciali akimirka“, – džiūgavo Murray.

Didžiosios Britanijos tenisininkai nepavydėtinoje situacijoje buvo atsidūrę ir antrajame sete, kuomet akimirką rezultatas buvo 2:4 jų nenaudai.

„Įspūdinga. Atsiliekant 4:9 aš tiesiog nenorėjau nepataikyti smūgio ir užbaigti Andy karjerą. Šis sugrįžimas geriausiai iliustruoja jo karjerą. Man asmeniškai būti viso to dalimi yra geriausias jausmas“, – emocijų neslėpė ir Evansas.

Britų dueto kitame etape lauks prancūzai Arthuras Filsas ir Ugo Humbertas arba belgai Sanderis Gille ir Joranas Vliegenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas